Instagram: @team.ra

tirsdag 1. juni 2010

Triathlete - Part 2

Svømming:
Kan en være forberedt på dette uten å ha prøvd ut en massestart fra før?
Heldigvis var konkurransens ca 3000 deltagere delt inn i 8 starter for å forhindre totalt kaos. Men... var i den nest største gruppen på ca 420 deltagere og det var mer enn nok for min del, spesielt når det kom 2stk 90graders svinger allerede etter 200 og 300 meter og alle vil jo selvfølgelig ta korteste vei rundt svingen...
Etter andre sving var unnagjort kom jeg meg etter hvert til ytterkanten av feltet og fikk inn i et greit jevnt tempo. Etter ca 1000 meter var det opp på land og springe drøye 200 meter før vi tok fatt på siste svømmeetappe på ca 900m, her tok jeg ingen sjanser og holdt meg godt ut på siden fra resten av deltagerne. Jeg svømte nok noen meter ekstra, men fikk være i fred og fikk et jevnt og fint tempo. Etter siste sving hadde jeg enda en del på lager og økte tempoet litt de siste 200 metrene, her tok jeg igjen en god del deltagere. Vanntemperatur var ca 18 grader.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar