Instagram: @team.ra

mandag 27. april 2015

Bryne Treningsduathlon 21.04.15

Etter noen tilbakesteg i mars måned var det endelig min tur til å teste farten i kroppen etter å ha sett så mange andre konkurrere i løp og temporitt.
21.april var det duket for treningsduathlon med Bryne triathlon. En flott gjennomkjøring før min nært forestående triathlonsesong.
Løypene var de samme som i fjor, men med mulighet for en litt lengre og mer kupert sykkelløype for de som ønsket det.
Sjekk den spreke og glade gjengen :)
Siden det var trening, så kunne en velge alle mulige slags varianter innen løp-sykkel-løp. 4km-22km-4km, 4km-22km-8km, 4km-28km-4km eller den lengste som jeg valgte 4km-28km-8km.
Brynegjengen har fått et veldig profft opplegg som gjør det enkelt å holde oversikt over tider for alle deltagerne. Hele 26stk stilte til start og alle fikk hvert sitt startnummer som ble registrert på en app.
Dermed var altså alle tidene tilgjengelig på nett umiddelbart etter fullført løp. Veldig bra for deltagere og veldig bra for å lette registreringen for de frivillige som hjelper til. Skilt i sykkelløypa var også satt opp!  Tommel opp :)

Alle resultater (Lang distanse står som notat for de som syklet 28km, så må en endre i "drop down" for de ulike distansene.)
Klikk her for resultatlister!

Løpet mitt: Litt lite oppvarming, superrask første 4km med 2 andre, masse vindtrening i sykkelløypa og 8 km solid og i kontrollert fart. Det ble en topp gjennomføring og jeg gleder meg til resten av sesongen :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar