Instagram: @team.ra

lørdag 28. juni 2014

Stavanger Triathlon 2014 - Seier på Olympisk distanse

Endelig!
I dag var det endelig stang inn og seier på Olympisk distanse (1.5km svøm-40km sykkel-10.5km løp) under Stavanger Triathlon. Mye sykdom de siste ukene kjentes fortsatt på løpedelen, men hva gjør vel det når en kan strekke hånden i været over målstreken som raskeste person på distansen.
Foto: Guppi Singh
Et kjempearrangement av Stavanger Triathlonklubb sin arrangementskomite med Race Director - Sindre Sørensen i spissen! Flott at så mange frivillige kunne stille for å gjøre dette til en super dag. Det var en god følelse helt fra en kom om morgenen med dirigering for parkering, løypevakter i flere kryss enn jeg hadde sett for meg, motorsykkel foran første og siste rytter, utdeling av drikke, fotografer og masse smilende folk i løypa :)
Ikke det at jeg ikke er stolt over å være en del av Stavanger Triathlonklubb til vanlig, men i dag var jeg ekstra stolt over hva klubben og de frivillige har fått til :)
Jeg vil ikke begynne å nevne så mange navn, for dere har alle gjort en kjempejobb, men jeg må få rette en stoor takk til min trofaste og omsorgsfulle Guppi Ra som alltid stiller opp, både for meg og andre.
Jeg skulle så gjerne pratet masse med mange i dag og håper ikke jeg har virket hoven, men jeg sliter dessverre veldig med stemmebandet mitt for tiden...
Foto: Guppi Singh
Veldig mange sterke deltagere til start, så konkurransen var hard. Jeg kan uansett ikke gjøre stort bedre enn min kapasitet den dagen jeg konkurrerer, så da er det viktig å gjennomføre kontrollert og ikke over evne.
Foto: Guppi Singh
Foto: Hilde Anvik                    Foto: Sveinung Berge
Raskest på svøm og raskest på sykkel ga meg god margin på løp.
Når en tillegg møter konkurrentene 3 ganger i løpeløypa følte jeg meg komfortabel (Selv om det kun var på de siste 2km av 10,5km jeg følte at jeg hadde kontroll på dette). Jeg følte meg veldig tett i brystet under løpingen og det var kanskje ikke så rart når det i etterkant viste seg at jeg hadde bronkitt... Takk for all støtte og heiing underveis fra andre kjente som også deltok, det var veldig kjekt :)
Foto: Hilde Anvik
Det var utrolig kjekt å se så mange som deltar på triathlon for første gang og som jobber seg gjennom løypa steg for steg og krysser mållinjen med mestringsfølelse. Mestringsfølelse for å ha fullført en triathlon, bekjempet negative tanker underveis, bryte egne barrierer og grenser, fått dele følelsen med andre deltagere og familie, endelig nådd målet en har brukt så mye tid på å trene mot og alt dette på en nydelig solskinnsdag i Stavanger :) Nå er det tid for å sette nye mål :)

Alle resultatene fra Stavanger Triathlon 2014: Klikk Her!
(Pga problemer med noen av tidtagerbrikkene, min blandt annet, så ble ikke alle splitt-tidene registrert). Totaltiden stemmer, og det er den som teller :)

Foto: Guppi Singh 
Foto: Guppi Singh 
Foto: Guppi Singh
Mitt utstyr for dagen, mye fra mine gode samarbeidspartnere :)
Svøm:
2XU - X:3 våtdrakt og zoggs svømmebriller
Sykkel:
Klubbens Tridrakt, 2XU calf guards, 2XU startnummerbelte, Mavic TriHelium sykkelsko, Bell Javelin tempohjelm, Garmin 910XT computer og min nye CMT3 temposykkel med Zipp hjul og Stages wattmåler
Løp:
Klubbens Tridrakt, 2XU calf guards, 2XU startnummerbelte, Garmin 910XT computer, min faste signalgule Think-caps og Newton Distance Elite løpesko.

Premie for seier i Seniorklassen og Krus for raskeste tid Overall på Olympisk distanse med et lite motto i bakgrunnen :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar