Instagram: @team.ra

torsdag 17. april 2014

Sandnes Kiropraktor Klinikk - En del av Eureka

Jeg er heldig som har så mange som står på for at jeg skal være skadefri og som legger til rette for at jeg skal prestere optimalt.
Før jeg reiste på treningsferie, når jeg kom hjem og nå når jeg hjemme før/etter konkurranser får jeg utmerket god hjelp fra dyktige behandlere fra Sandnes Kiropraktor Klinikk innen kriopraktikk og fysioterapi.
Sigrun, Steffen og Espen hjelper til, først og fremst med forebyggende behandling. Rette opp ujevnheter, åpne opp stivheter og stanse påbegynnende irritasjoner før de får utvikle seg. Det er også en unik sjanse for meg for å få en sjekk av kroppen rett etter en hard påkjenning for å unngå at småskader og ujevnheter får satt seg.

Sandnes Kiropraktor Klinikk er nå også blitt en del av kjeden Eureka. Dette gir behandlerne enda større mulighet til å utvikle seg selv og kunnskapen innen faget.

Les mer om Sandnes Kiropraktor Klinikk og det store utvalget av behandling de kan tilby: Klikk her!

Les mer om Eureka: Klikk her!

Eksempler på andre som også drar nytte av ekspertisen til Sandnes Kiropraktor Klinikk: Team Ingebrigtsen, Sandnes Ulf og Team ØsterHus-Ridley.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar