Instagram: @team.ra

fredag 21. mars 2014

Klar for årets første triathlonkonkurranse?

Klar eller ikke, i morgen blir det kjekk triathlon. Selv om dette ikke er noen prioritert konkurranse, så er det rart hvor fokusert og spent en blir de to siste dagene før konkurransen. Jeg har ingen store mål for morgendagen, men jeg skal kjøre jevnt og hardt, så få resultatet bli det det blir.
Tri122 har to distanser:
Hovedkonkurransen, 122, består av 2km svøm-100km sykkel-20km løp  (115 forhåndspåmeldte deltagere)

Denne har litt lang sykkel og løp for meg så tidlig på sesongen (Kanskje en annen gang), så jeg har valgt den korte for 2014 premieren.

Den korte består av 1km svøm-60km sykkel-10km løp (93 forhåndspåmeldte deltagere)

På svømmingen blir det en del bølger.

Jeg har testet sykkelløypa og klart den på under 2 timer (87% effort, av siste FTP test, i løpet av den timen jeg jobbet mest), men i morgen er det meldt betydelig mye mer mot og sidevind (Angrer litt på zipp808 fremme, men god trening...). Høydeprofilen under er den lange løypa, trekk fra det flate partiet fra 20km til litt over 50km, så har du den korte løypa :)

Løpeløypen er stort sett flat med litt rullende terreng og burde gå ganske greit mht at det blir litt skyer og en del vind for kjøling (Medvind første halvdel).

Utfra dette vil jeg anslå ca 15min svøm, ca 2 timer sykkel og ca 45min med løp+begge klesskift (T1/T2).
Det skulle bli under 3 timer selv om det ikke er førende for hvordan jeg utfører konkurransen. Jeg vil holde meg på veien, ha en god følelse og avslutte konkurransen sterkt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar