Instagram: @team.ra

lørdag 14. september 2013

Seldalsbakken bakketempo 10.09.13 RBIK

Jeg liker å være med på noen korte temporitt og dette er virkelig en fin start på og avslutning av triathlonsesongen. Målet er å utfordre meg selv, få noen gode treningsøkter som jeg ikke hadde klart på egen hånd og å utvikle meg på sykkelsetet. Da er det viktig å ta en tur ut av komfortsonen av og til :) Og for meg er det f.eks ritt med mye motbakker. Så når det da dukker opp et ritt på 2,7km med 200hm konstant stigning må jeg jo bli med på det. Mål under 10min og ønskemål under 9,5min
Litt lite oppvarming, men smerte i massevis ble det uansett.
Fasiten ble 9 min og 11 sek og jeg er strålende fornøyd, selv langt nede på resultatlisten :)
17.9km/t og avgHR 91%.

Sølve fra klubben imponerte stort, selv om vi visste at han var god i bakker. Tore imponerte med temposykkel for anledningen (det var nok ingen stor fordel, heller motsatt). Svein Ove kom inn kun få sekunder bak pers.

En kort rittrapport, et knippe bilder og resultatene: Klikk her!

Takk til gjengen fra Aker Solutions som organiserte og arrangerte :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar