Instagram: @team.ra

søndag 29. september 2013

Landsbyrennet 28.09.13

Da var det allerede klart for 3dje og siste delen av Landsbytrippelen. Og denne dagen kunne en være med i mange forskjellige klasser og distanser. Rulleskøyter med og uten staver, rulleski klassisk eller fristil, det var også mulighet til å delta i klasse for skikes. En kunne velge 1, 2 eller 3 runder a 12,7km. Her er det lagt opp til at alle skal kunne prøve seg. Og jeg skulle få sjansen til å teste om jeg behersket enda en idrettsgren, allsidigheten er i alle fall på plass :)
For at jeg skulle fullføre SuperLandsbytrippelen måtte jeg delta i den lengste løypen på 38,1km etter å ha fullført den lengste distansen i Landsbyrittet og Landsbyløpet. Valget falt på inlines, siden det er det utstyret jeg har og med staver for å få litt avlastning for ryggen (Fikk heldigvis låne skikkelige staver av min kollega Jostein, da mine var et par utslitte gåstaver med demping...)

Etter å ha trent noen få økter på rulleskøytene fant jeg ut at marsjfarten min var på drøye 22kmt, og etter å ha sett tidene fra tidligere år var jeg mer enn nok fornøyd med turen og å fullføre (for tidene var råe). Var veldig usikker på hvordan det skulle bli å gå med så mange samtidig, men ble positivt overrasket over hvor stor effekt det hadde å ligge flere sammen, da er det ikke rart at det går fort :)
God fart første runde, litt lavere andre runde og tredje runde dro jeg til og lå alene helt inn. Finfin asfalt har de også på Randaberg :)
Jeg var nr 3 i mål på lang løype og nr 2 til mål i klassen inlines med staver. 1:27:43
Sølvmedalje, veldig fornøyd med det :)

Morten Vistnes slo meg i dag og blir med det nr 2 i SuperLandsbytrippelen sammenlagt, jeg ble nr 3. Robert Kvæven nr 4 i trippelen var ikke redd for å dra i front mot vinden mye av tiden, men likevel hadde han krefter til å sikre seg en 3.plass i dag. Bra jobba :)

Tore Anvik fullførte Landsbytrippelen og avsluttet i dag med gull i 25,4km inlines uten staver, gratulerer :)

Glade gutter etter å ha mestret nok en sport og fullført Landsbytrippelen.

Stoor takk til Guppi som nok en gang stod på sidelinjen og tok bilder. Du er best :)

Alle resultatene fra rennet: Klikk her!

Mer info om Landsbytrippelen, når neste års konkurranser går av stabelen og hvordan du kan bli med, sjekk ut www.landsbytrippelen.no

4 kommentarer:

 1. Så kult da, jeg visste ikke at rennet kunne gjennomføres med "vanlige rulleskøyter"!
  Jeg var med på sykkelrittet, men ikke løpet. Så derfor bestemte jeg meg for heller ikke delta i rennet. (Men også fordi jeg ikke har såkalte rulleski...) ;)

  Gratulerer med å ha fullført Landsbytrippelen! Det er jo kjempebra :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk Guro, det er veldig bra at de også har en egen klasse for rulleskøyter. Med staver er jo tryggere også, så nå er det bare å planlegge for trippelen neste år :)

   Slett
  2. Ja, det tror jeg faktisk at jeg skal gjøre! :)

   Slett
  3. Så bra, det er veldig kjekt å ha noen delmål spredt utover året å se frem til :) Og det er jo veldig kjekke konkurranser tilpasset for alle :)

   Slett