Instagram: @team.ra

søndag 22. september 2013

Landsbyløpet 21.09.2013

Ikke optimal oppkjøring til en halvmaraton med drøssevis av sykkelkonkurranser og kun 1-2 løpeøkter i uka. Det har ikke blitt så mange økter som ønsket og ikke var jeg helt restituert etter en hard intervalløkt tirsdag med Håvard fra Spirit. Men planen har hele tiden vært å sette pers og forhåpentligvis endelig komme under 1,5 time på 1/2 maraton denne helgen, det har jeg også sagt til "alle" at målet var. Småforkjøla, litt vond i beina etter siste løpetrening, mye vind og nylig klar over løypeprofilen siste tredel av løypa, så begynte jeg å tvile litt det siste døgnet. Jeg var innstilt på å prøve og tok med meg den gode følelsen fra 10km løpet under Stavanger maraton tre uker tidligere.
I dag var det nøyaktig 7 måneder siden jeg hadde årets første smertefrie løpetur etter over 2,5 måneder uten løp (7 måneder siden jeg vrikket ankelen noe som senere utviklet seg til en betent nerve i foten)!
Løpet i dag var altså Landsbyløpet som er øvelse nr 2 av 3 i Landsbytrippelen.
5, 10km og 1/2 maraton startet samtidig, men med 1/2 maraton puljen 100m bak for å få rett distanse. Det ble derfor vanskelig å komme seg frem i feltet den første km før det ble litt strekk i feltet.
De to første km er nedover, så det var ikke vits å holde igjen her. Ellers var løypen litt kupert et par plasser, men stort sett flat frem til nesten 14km.
Første 10km ble unnagjort på 42:03. 15 km på 1:03:38, men så ble det mer kupert, jeg ble mer sliten og de siste 4km var i motvind. Frem til 15km, så følte jeg at jeg lå bra an, men jo nærmere mål jeg kom, desto mer usikker ble jeg siden GPS klokka mi viste litt feil og marginene var små.
Jeg kjempet hardt helt inn og satte ny pers på 1:29:40 :) Endelig :)

Mange kjente og flere fra klubbene STriK og Spirit var på plass, både som deltagere og medarrangører. Tore løp inn til 2.plass og premie på 5km :)


Tore og faren tok noen bilder før, under og etter løpet. Se resten? Klikk her!
Alle resultater fra alle distansene: Klikk her!

Neste helg er siste del av Landsbytrippelen, Landsbyrennet, og da stiller jeg i klassen 38,1km inlines rulleskøyter m/staver.
Får jeg fullført det, så har jeg fullført SuperLandsbytrippelen, med den lengste distansen i rittet, løpet og rennet :)

Tusen takk til Steffen og Sigrun på Sandnes Kiropraktorklinikk som hjelper til med behandling av stive legger og kontornakke :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar