Instagram: @team.ra

lørdag 14. september 2013

Klostermilå 05.09.13

To dager etter forrige temporitt var det på tide med nytt temporitt, enda kortere og litt flatere. Flatere passer meg enda bedre. Rittet foregikk ute på Rennesøy, og vending halveis var foran Utstein kloster :)
Selv om det heter Klostermilå, så er distansen på rittet nærmere 10.9km.
Over 60 deltagere hadde møtt opp og det var god stemning. Kjørte utover rett fra jobb, så det ble god tid til å slappe litt av, være litt sosial og varme opp med blandt annet en gjennomsykling av løypa. Det var en del vind, men stort sett med første halvdel og mot siste halvdel.
Over så kort distanse, ligger en nesten på maks fra start til mål. De små detaljene jeg kunne gjort litt bedre var:
- Jeg dro alt for hardt på i starten for å komme opp i fart og måtte roe litt ned igjen for å løse opp allerede stive lår.
- Ved vending var det god plass å snu rundt en kjegle, og derfor hadde jeg for stor fart. Når jeg skulle svinge sladdet bakhjulet og jeg måtte fortsette noen meter forbi kjeglen før jeg fikk kontroll over sykkelen og snudd den rundt for å sykle tilbake.
- Ved den ene bakken som forseres hver vei (litt kortere og brattere på returen) så prøvde jeg å forsere bakken i alt for tunge gir før jeg tok til fornuften og giret ned. For tunge gir kostet litt for mye krefter og fart.

Slutt-tiden ble 15:55 og det holdt til en delt 7.plass med mange gode lokale sykkelnavn på startlisten.
40.9km/t, 90% avgHR og 372W i snitt.

Rennesøy CK hadde problemer med den automatiske tidtagertjenesten etter rittet, så foruten at vinnerne ble avklart så fikk de ikke resultatene på plass før 8 dager senere.

Her ligger i alle fall alle resultatene for de som deltok i temposykkelklassen: Klikk her!

Gode resultater også av andre STriKere og kjente :)

Etter dette rittet ligger jeg, Svein Ove og Tore fra triathlonklubben veldig godt an på Tempocupen i Rogaland (Leca TempoCup) med kun ett ritt igjen. Tre andre sterke ryttere (Som har 3 deltagelser og må ha 4 for å regnes med) i min og Svein Ove sin klasse ligger godt an til å rykke i tet i sesongens siste ritt. Vi får se hvordan det går til slutt :) Tore ligger i alle fall veldig bra til i sin klasse og ser ut til å ta seieren hjem der :)
Hele Cup-oversikten: Klikk her!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar