Instagram: @team.ra

tirsdag 17. september 2013

Hyundai tempo Bue-Bryne 15.09.13

Da var det klart for sesongens siste temporitt slik det ser ut pr i dag.
Det hadde helt klart vært kjekt å stilt på KM Tempo 28.september, men den dagen er jeg allerede påmeldt Landsbyrennet.
Siste ritt, Hyundai tempo Bue-Bryne, er et temporitt midt i blinken for meg. Flatt og mye nedover :) 24,6km med 85hm oppover og hele 280hm nedover. I tillegg var det på en formiddag i en helg, og ikke på ettermiddagen etter en lang dag på jobb.
Eneste ulempen med dagens temporitt var at siden vi starter med 1 minutts mellomrom og det var nesten 100 deltagere påmeldt, så ble det forskjellige værforhold på oss som startet tidlig og de som startet senere. Og det var bedre forhold for de som startet senere. Været er det jo ikke så mye å gjøre med, men det hadde vært kjekt å kunne sammenligne seg litt bedre med de beste.
Jeg og Tore fra klubben møttes på Undheim, der parkerte vi bilene akkurat når det sluttet å regne.
Fra Undheim fikk vi oss gode 15km med oppvarming opp til starten ved Bue.

Det var fortsatt vått på veien når vi startet og vi fikk ikke tørr vei før etter ca 15km på returen.
Det var bare å trykke på den første "flate/rullende" mila med litt motvind. Så dreide vi litt på retningen sånn av vinden kom på tvers, men litt bak. Med vinden litt bak og mye nedoverkjøring, så ble snittfarten de siste 15km på drøye 50km/t. Jeg var litt for forsiktig i en rundkjøring pga fuktig vei, men heller det :)
Det meste gikk stort sett bra denne dagen og jeg er fornøyd med gjennomføringen. Tidsmessig gikk det akkurat så raskt som jeg kunne håpe på. 32:58 og en 15.plass. En fin avslutning på sykkelsesongen.
44.6km/t, 88,5% avgHR og 342avgW.

Alle resultatene: Klikk her!


I Tempocupen (Leca TempoCup) holdt det til en 3.plass. Godt fornøyd med det som triathlet og ikke ren syklist :) Gratulerer til Tore med Cup seier i sin klasse med minimal margin :)
Oversikten fra Leca TempoCup: Klikk her!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar