Instagram: @team.ra

lørdag 24. august 2013

Laugstempoen 21.08.13

Kun tre dager etter Tripp Trapp Triathlon (TTT) var det tid for ny konkurranse. Nesten 20km temposykling er ganske smertefullt på grunn av at en balanserer rundt melkesyregrensen og gjerne litt over i ca 30 minutter. Jeg har syklet lite etter IM 70.3 Haugesund den 7.juli, og kroppen var fortsatt vond etter TTT. Vel, jeg hadde mest vondt i overkroppen etter den lange padlingen. Beina var ganske greie da de tøffe forholdene i terrenget søndag begrenset farten og derfor også belastningen på beina. Fikk mindre tid til oppvarming enn ønskelig siden jeg hadde fått tidlig start og kom nesten rett fra jobb. Når starten gikk, så hadde jeg uansett et fint driv og med Alfred startende kun 1 minutt bak meg så var det ikke noe hvilehjem :)
Løypen til Laugstempoen er hovedsaklig oppover de første 10km (nesten 200hm) og tilsvarende nedover de neste 10km (samme vei tilbake).
Jeg er tung i oppoverbakker og jeg trener mest i flatt/rullende terreng, så denne økten hadde jeg godt av :)
Noen km før toppen stod min gode kollega Sturle Oven og tok bilder (Alle bildene under er tatt av Sturle). Jeg hadde fått beskjed om å smile på forhånd, så da hadde jeg ikke noe valg :)

På vei oppover:
 Jan-Morten Ra
 Alfred Johnsen
Tore Anvik
På vei nedover:
   Jan-Morten Ra
Alfred Johnsen

Oppover på ca 18:33 og nedover på ca 12:05. Totalt 30:38. Snittwatt på 30min var 40w lavere enn Veluxtempoen 2.juni. Ulik løypeprofil, men over 10% lavere intensitet.
Kjemperesultat av Tore som slo meg med 5sek og har hatt en kjempebra utvikling på sykkelsetet dette året :) Alfred leverte også et godt resultat og at han ikke gjorde det like bra på denne korte distansen lover egentlig bra, for om 2 uker skal han sykle 9 ganger så langt under Ironman Wales (etter 3.8km svøm og før maraton skal løpes...), og da er det å holde jevnt trykk over tid som gjelder :)
Svein Ove manglet litt trykk i beina, men det er ikke så rart kun 2,5 uker etter å ha fullført Norseman på toppen av Gaustatoppen :)
Masse gode hjemmelagde kaker og kjeks i mål :)
Håper vi alle klarer å få det til å klaffe under Hyundai Tempo Bue-Bryne 15.september, kanskje det stiller flere fra Stavanger Triathlonklubb? :)

Alle resultatene: Klikk her!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar