Instagram: @team.ra

onsdag 1. mai 2013

Mairittet 2013 - Oppsummering og resultater

Det har vært en interessant dag, og en lærer stadig noe nytt... Det er ikke alt en har lyst til å prøve så mange ganger!
Etter søndagens Spinnsprint, så var det ikke så veldig lystbetont at en skulle sykle ritt i dag med nesten samme værmelding. Det var en del vind i dag også, men ikke fullt så mye som søndag og i dag var vinden litt mer fordelaktig. Pga. graving var årets løype kuttet ned til drøye 65 km. Jeg fikk bedre oppvarming i dag og var mye bedre kledd enn søndag, heldigvis holdt regnet seg unna til alle var i mål :)
Mye motvind de første 26km i dag og det ga en mye mer kontrollert start i en mye flatere løype enn søndag.
Når tempoet gikk opp og det ble mer medvind sprakk feltet litt opp til mindre grupper. 4 stk klarte å stikke fra feltet og det holdt helt til mål.
Det ble god kjøring og de siste 15km ble det støtet litt i front, jeg lå godt plassert fremme i feltet, men...
Ved ca 59km i bunnen av en nedoverbakke forflyttet syklisten foran meg seg til høyre, mens jeg hadde tyngdepunktet mot venstre. Jeg gikk rett i bakken og slo salto ut i grøfta. Heldigvis gikk det kun ut over meg og heldigvis landet jeg mykt i våt myr/gjørme (Det kunne like gjerne vært et steingjærde). Klærne mine (som jeg hadde et lag ekstra av i dag) gjorde også at jeg slapp unna med noen mindre skrubbsår. Utenom det er jeg litt forslådd i venstre skulder og lår.
Kne                       og                         lår
Jeg var raskt på beina, sjekket at sykkelen virket og fikk drahjelp opp til baktroppen i feltet igjen (adrenalin funker veldig bra:).
Jeg var nå sur i beina og hadde nok med å holde følge den siste biten. Kom nesten med i hovedfeltet (ca 35stk) inn til mål, foruten noen raske spurtere som stakk opp siste bakke. 1:40:31
En grei dag med veldig mye flaks i uflaksen. Så får jeg håpe at jeg er i form igjen til helgen. Og så sier vi oss fornøyd med det ene fallet og trenger ikke oppleve det på nytt :)
Veldig kjekt at 4stk fra klubben kom inn med hovedfeltet i puljen, sterkt. Også mange fra klubben (Mer enn 10stk totalt) i puljene bak som som gjennomførte med gode resultater.

Jeg hadde håpet å få litt data fra fallet på Garminklokka, men GPS hadde falt ut 3km tidligere... Så jeg hadde kun puls og tid og det viste ikke så mye unormalt foruten at pulsen gikk litt ned i "pausen min" og betydelig opp i innhentingen av puljen :)
En annen morsom sak fra klokka var at når jeg begynte å sykle etter fallet så kom følgende meldinger opp på skjermen:
- Are you indoors now? - No
- Have you moved a lot since last time? - No
- Is it May 1st 2013? - Yes...

Skulle nesten tro at det var en innebygget funksjon for å sjekke om syklisten har hjernerystelse etter et fall :)

Tusen takk til Guppi, Stine og Randi Amalia som stilte opp som løypevakter på vegne av Stavanger Triathlonklubb i dag :)

Guppi fikk som vanlig knipset noen bilder. Alle bildene kan sees her!

Alle resultater fra Mairittet 2013: Klikk her!

2 kommentarer:

 1. Ajaj, det så ikke så behagelig ut det såret du fikk etter fallet.. Håper du ikke blir "slått ut" av det da, sånn i etterkant :)
  Så flink du/dere er, som sykla i dét været! Jeg og mannen min sykla også tur, på mtb, litt tidligere på dagen. Og jeg syns liksom at dét var ille nok! Tror neppe jeg hadde turt å bevege meg ut på sykkeltur senere på dagen, for å si det sånn! Så all ære til dere som sykla det rittet! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk Guro. Det var en del vind, men det var enda tyngre sist søndag med regn i tillegg. Sårene er ikke så vonde. Det kunne lett blitt en del værre skader. Så jeg er bare glad det gikk så godt som det gjorde.
   Vond skulder, støl i nakken og det ene låret "dagen derpå", men hvile og behandling hjelper på restitusjonen.

   Slett