Instagram: @team.ra

tirsdag 23. april 2013

Stavanger Triathlon 2013 og UM-jrNM

Har du lyst på en tøff men overkommelig utfordring, eller kanskje en perfekt oppkjøring mot Ironman 70.3 Haugesund den 7.juli?
Da er Stavanger Triathlon den 23.juni noe for deg. Perfekte og publikumsvennlige omgivelser i og rundt Stokkavannet for svømming og løp, syklingen går ut mot Randaberg.
Stavanger Triathlon blir gjennomført på to distanser:
- Sprint distanse (750m svøm-20km sykkel-5km løp)
- Olympisk distanse (1500m svøm-40km sykkel-10km løp)
Sprint er en veldig bra distanse for dere som er usikre på svømming og svømming i åpent vann. Det er også en flott distanse for å bli kjent med triathlon. Stemningen underveis og mestringen av å ha gjennomført din første triathlon kommer du alltid til å huske :)
Olympisk distanse er for de som vil utfordre seg selv enda litt ekstra og pga den lange svømmedelen, så er heller ikke veien videre til halv Ironman distanse ikke så lang (1900m svøm-90km sykkel-21.1km løp)
Selv om det ble litt sent før de endelige planene var på plass og påmeldingen til Stavanger Triathlon 2013 kunne åpne, så har klubben fått kjempegod respons både lokalt og fra andre deler av landet. Nå, 3 uker etter at påmeldingen åpnet, er nærmere 40 stk påmeldt til de to distansene. Vi har kun 100 startplasser i hver distanse denne gangen, så det er bare å bestemme seg. Sett deg et mål, meld deg på og start treningen :)
Mer info og påmelding: Sjekk www.stavangertriathlon.no og lik arrangementets Facebookside.
Vi håper på godt oppmøte sånn at vi blir inspirert til å lage enda større arrangementer i fremtiden.
For lokale fra Rogaland: Stavanger Triathlonklubb vil arrangere uformelle trenings duathlon/triathlon der dere kan være med å prøve ut triathlon og samtidig få mange gode tips.
Klubben starter opp 7.mai kl 18.30 med en treningsduathlon, mer info kommer på klubbens nettside www.strik.no og Facebookside. Sjekk ut tidligere info om treningskonkurransene og resultater: Klikk her!
Det vil også bli gjennomført treninger med fokus og tips på svømming i åpent vann i begynnelsen av juni.
Oftest kommer info på klubbens aktive Facebook side først, sjekk den ut her!

Jeg vil også minne om at det den 25.mai vil være en kjempemulighet for barn og ungdom i alderen 11-19 år til å prøve triathlon og lære mer om sporten. Innendørs svømming 200/400m. Denne helgen blir det foredrag fra triathlonforbundet og det blir arrangert Ungdomsleker, Ungdomsmesterskap og junior NM. Alle er velkomne. Sjekk her for mer info, invitasjon og påmelding!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar