Instagram: @team.ra

søndag 28. april 2013

Spinnsprinten - Oppsummering og resultater

Følte meg grei i beina i går kveld, ikke i dag. Ikke helt klar for seedet pulje 1 med mange sterke syklister, spesielt med tanke på gårsdagens løp... Men planen var en god treningsøkt og prøve å beholde puljeplassen til neste år. Spinnsprinten er et 55km langt fellesstartritt med seedede puljer, og på tredje forsøk var jeg klar for pulje 1.
Værmeldingen truet med tiltagende vind og etterhvert nedbør, Vel vinden var sterk og ytterligere tiltagende. Regnet var i gang før start og ble også tiltagende. Ca 4 grader, surt og Jan-Morten hadde alt for lite klær på... De fleste jeg snakket med etterpå hadde en tøff dag i løypa!
Kort oppvarming på ca 15 min var for lite i dag...
Flytting av startområde gjorde at jeg fikk mer tid til å kjøre meg varm før den tyngste bakken, trodde jeg... Tempoet var temmelig heftig fra start og feltet var allerede etter 10-15min brutt opp i 3-4 mindre grupper, jeg klarte å kjempe i den 3dje gruppen... Det ble virkelig en tøff treningsøkt med lite samarbeid og mye kamp om ly for vinden. Jeg kjempet hardt for å holde følge, men ved ca 48km røk strikken. Jeg fortsatte å kjøre med jevnt trykk den siste biten mot mål alene og tapte ca 1:20 til gruppa mi den siste biten.
I dag brukte jeg min Scott Addict landeveisykkel. Et hissig hjulvalg med Zipp808 bak og Zipp404 foran, det ga meg enda mer utfordring i en kupert løype med massevis av vind :)
Det var en røff tur, men det er likt for alle. Selv om jeg ikke fikk temperaturen slik jeg ville, så fikk jeg i alle fall en god treningsøkt. Plasseringsmessig, så klatret jeg ca drøye 25 plasser på den totale resultatlisten i forhold til sist år. Tiden ble 1:34:15

Kjempejobb fra dagens STriKere (Håper ikke det gikk for hardt ut over kroppen og utstyret Anders).
Noen utvalgte bilder nedenfor. Resten finner dere her: Klikk her!

Resultatlisten fra dagens ritt: Klikk her!


2 kommentarer:

  1. Litt kjedeligt det ikkje blei jobb i dag. Men den største skaden hva stoltheten og en forstua tommel litt ringt å holda hammeren. Gleder meg til mai rittet

    SvarSlett
    Svar
    1. Flott å høre Anders, godt jobba. Satser på at det blir en bra dag på onsdag :)

      Slett