Instagram: @team.ra

lørdag 27. april 2013

Siddisløpet - Oppsummering og Resultater

Da er det klart for siste innspurt på konkurransefronten før årets første triathlon i Mallorca.
Det blir 5 konkurranser på 8 dager og jeg startet i dag med Siddisløpet i Stavanger. 1 runde rundt Stokkavannet, drøye 8 km på grussti med litt bakker.
Planen for dagen var å gjennomføre på pers, men ikke noe særlig bedre. Jeg skulle løpe på 32min. Tid 2011: 32.10 og Tid 2012: 32.49
Jeg ville fokusere på å holde jevn fart og ikke være helt ferdig før morgendagens sykkelritt der jeg starter i seedet pulje 1...
Så hvordan gikk det da?
Klargjøring før start...

Dagens utstyr ble: Caps, 2XU compression top og tights, klubbens t-shirt, Adizero Adios løpesko fra Adidas og Garmin FR910XT for dokumentasjon av turen :)

Ikke klok av skade, så stod jeg alt for langt bak i startfeltet på nærmere 900 stk. I alle fall 200stk var foran meg. Det ble derfor en litt for treig start og litt mye rykk og napp for å forsere folk på den "smale" stien rundt Stokkavannet. Etter ca 1,5km normaliserte det seg og det ble lettere å løpe forbi folk. Fordelen nå var at jeg hele tiden tok igjen og løp ifra alle de som hadde åpnet alt for hardt og det inspirerte. Målet for dagen ville si å holde rett under 4minutt pr km og ikke gå helt i kjelleren. Det gikk veldig greit, med litt spurt de siste 200m. Første 4 km gikk på ca15:56 og siste drøye 4km gikk på ca15:58. Det ga en slutt tid på 31:53! Når Kalle Simm får registrert sin gode tid på ca 28:50, så var jeg på 114 plass etter 4km og 84plass i mål. Dvs jeg passerte 30stk de siste drøye 4 km. Jeg er fornøyd og føler at jeg ligger godt an til årets sesong til tross for vinterens problemer med løpeskader.
Flott jente som er klar til start :)
Et annet høydepunkt i dag var at jeg i tillegg hadde jeg klart å få med Guppi på løpet, hun er ikke så glad i konkurranser og lengre distanser! Vi ble enige om at under 50minutt var er akseptabelt mål i hennes tredje konkurranse og lengste distanse noen gang (De to første var på 5km). Guppi løste oppgaven perfekt og løp inn godt under 50 minutt i den kuperte løypen rundt Stokkavannet (45:55). Veldig jevnt løpt og kun litt senere de siste drøye 4km (22:40 og 23:15). Jeg er stolt :)
Happy couple :)
Ikke så mange fra Stavanger Triathlonklubb med tanke på ca 1000 påmeldte til Rogalands største løpemønstring. Noen valgte sykkelkonkurranse og noen valgte svømming i dag før morgendagens sykkelritt. Uansett, topp resultater av de som deltok fra STriK og Spirit i dag :)
Alle resultater fra Siddisløpet finner dere her: Klikk her!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar