Instagram: @team.ra

lørdag 13. april 2013

Litt mer fra påsken 2013 - Kvalitetstid

Påsken var en flott periode, med god tid til å prioritere trening, hvile og kvalitetstid med Guppi.
Jeg rundet 14 treningstimer i påskeuken og hadde fortsatt overskudd etter mye god kvalitetstrening.
Klikk på bildene om du vil se dem i større format :)

Jeg og Guppi fikk oss en fin rolig gåtur på Solastranden i strålende vær.

I bursdagspresang fra Guppi (på forskudd) fikk jeg en Helly Hansen tørrdrakt :) Det har jeg lenge hatt lyst på for å kunne forlenge padlesesongen på vår og høst! Og med den på plass, så kunne jeg allerede nå sette i gang med litt rekreasjonspadling :)
1.april fikk jeg derfor gjennomført årets første padletur etter en tidlig svømmeøkt. Tungt, uvant, men nytelse!
Guppi stilte som vakt og fotograf på land :)
Jeg padler i Think kayaks sine surfski. Think Evo som vist på bildene over er litt mer stabil. Ellers padler jeg i en Think Legend som igjen er litt smalere og ustabil. Think Uno er den smaleste og raskeste, men der er jeg ikke enda og jeg er redd for at om en kajakk blir for ustabil, så tar det bort litt av gleden.

Ikke nok med det, så fikk jeg allerede dagen etter (2.april) gjennomført årets første fjell/terrengtur rundt Lifjellet i Sandnes. Nydelig og tørt terreng, min favoritt løpeløype, og det beste av alt: Smertefritt :)
Jeg var riktignok støl i kroppen og beina i 4-5dager etterpå, men det var "godt vondt" :)
Løypen er ca 8,5 km (ca.500hm), 10 dager senere enn første tur i fjor, men nesten 10minutter raskere :) Turen er en rundløype med start og mål ved Dale utenfor Sandnes, Vi har til og med laget en egen hjemmeside dedikert for Lifjellet rundt. Selv om vi ikke akkurat er så flinke til å oppdatere den så ofte, så ligger det i alle fall en del info og historikk her. Sjekk gjerne ut siden: Klikk her!

Til mine terrengturer sverger jeg til Inov 8. Jeg har prøvd sko med pigg, men går alltid tilbake til Inov 8 sine terrengmodeller.
Den stabile som jeg bruker mest er Inov-8 Roc lite 312 GTX. Solide og "vanntette sko" veldig stødige i teknisk terreng og veldig godt feste under de fleste forhold.

Hvis det ikke er alt for fuktig og jeg vil har litt mer fart så bruker jeg Inov-8 sin lettere utgave Inov-8 Xtalon 212, lette og gode sko for dager med tørt terreng og høy fart. Litt dårligere grep og litt mer ustabil, men en god del lettere og en god sko når en er vant til å løpe i terreng.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar