Instagram: @team.ra

søndag 3. mars 2013

Orremilå - Oppsummering og resultater

Da var årets første konkurranse gjennomført!
Dagen begynte med lett regn og masse vind, og når starten nærmet seg så sluttet det å regne, men vinden var fortsatt absolutt til stede.
Guppi ble med, men valgte 5km løypa pga manglende grunnlag hittil i år og at vi skulle rekke svømming etterpå :) Guppi gjorde en kjempejobb i sin andre løpekonkurranse i voksen alder :)

Skovalget vårt for løpet ble Asics Gel-DS Trainer, tøyet var 2XU thights, compression top og løpejakke (se bilde lengre nede).

Klokken med GPS som ble brukt for måling av cadens, puls og distanse/fart var min Garmin FR910XT

Da Guppi ikke valgte 10km, så satset jeg på å holde meg på en fart som skulle gi under 45min så lenge jeg ikke fikk smerte i foten min. Da startskuddet gikk holdt feltet veldig høyt tempo i de første 2 km (Med litt medvind og mest slakt nedover) jeg holdt litt igjen, men holdt også for høy fart i forhold til planen (8:10 på de første 2km). Så fikk jeg satt farten i et par km før motvinden begynte å gjøre seg gjeldende (hardest mellom 6-8km), før vi igjen fikk vinden litt mer bak fra siden og tempoet igjen ble litt mer normalt. 43:21 er absolutt godkjent, og jeg er glad for å endelig kunne løpe igjen!
Jeg hadde ikke problemer med skaden under løpet, men kjente det litt på ettermiddagen. Jeg ble litt stiv i leggene mot slutten av løpet og etterpå, men det er nok veldig normalt med mitt beskjedne treningsgrunnlag ;)

Rekordstort oppmøte på konkurransedagen:
- 111stk løp 10km
- 54 stk løp 5km
- Ca 40 var med i barneløp

Alle resultater fra Orremila: Klikk her!

Foto: Trude Håland. En smilende gjeng etter målgang og selvfølgelig 2XU tøy

Flere bilder fra løpet: Klikk her!

Vi var 4 stk fra Stavanger Triathlonklubb, alle med gode tider i tunge forhold, så det er tydelig at løpetreningene til Spirit har gitt resultater:

10km
Geir Eikeskog - 40:02
Harald Todnem - 40:30
Jan-Morten Ra - 43:21

5km
Guppi Singh - 28:54

Etterpå bar det på en liten time med svømming med klubben (Kom akkurat for sent til å bli med på 2x1000m svøm :)

2 kommentarer:

 1. Hei!
  Så gøy at jeg fant denne bloggen ved en tilfeldighet (fra "Trimke-siden)! Jeg så at det stod Orremila, og måtte selvfølgelig sjekke det ut hva dette var for noe, siden jeg selv er fra Nærbø ;)
  Så denne bloggen må nok legges inn i lista over faste blogger jeg leser :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei og takk for det Guro. Neste mulighet til å bli med på løp blir allerede nå til helgen i Egersund Halvmaraton :)

   Slett