Instagram: @team.ra

lørdag 2. mars 2013

Februar 2013 - Oppsummering

En ny måned unnagjort. Selv om totalen er litt lavere enn planlagt, så er jeg godt fornøyd med februar.
Ingen konkurranser denne måneden heller, men høydepunkter har det vært!
- Første helgen i februar var det duket for helgesamling med Stavanger Triathlonklubb med massevis av aktiviteter. Mer fra samlingen - Klikk her! og artikkel på nettstedet 3atlet.no - Klikk her!

- Kun noen få dager med forkjølelse i motsetning til mange andre

- Årsmøte i Stavanger Triathlonklubb der jeg nå er nestleder


- Jeg har hatt en fin uke med min mamma i Nord-Norge med fri og mye rydding/løfting (fint å bruke bein, armer og core på en annen måte)

- Jeg har de siste 2 ukene satt 3 personlige rekorder i lengde løpt etter at skaden var et faktum i min Common Peroneal Nerve (CPN) tidlig i desember. Etter 2,5 måned (Og en januarrekord på 3.2km løpt på en gang) hadde jeg først en løpetur på 7 km med Guppi, 5 dager senere 11km i bra tempo alene og 5 dager senere 12km i rolig tempo på asfalt. Etter de to siste løpeøktene har kroppen vært ganske sliten og støl, så det er tydelig at kroppen ikke er vant med å løpe. Nå er det bare å ta det rolig og fortsette den gode fremgangen for å holde CPN i sjakk og bruke tøyeøvelsene mine for nerven.

Februar i tall:
- 18 av 25 dager med trening, 10 av disse med flere aktiviteter samme dag.
- 2:02 timer pilates/styrke/core
- 9:35 timer svøm, 26km
- 9:06 timer sykkel, 260km
- 4:47 timer løp, 48 km

Totalt 25 timer og 30min trening. (Målet var noen få øker mer, men jeg valgte å hvile når kroppen var sliten)Fremover mot mars:
For kommende måned har jeg kun to konkurranser på planen og lager ikke eget innlegg om disse. Hvis jeg kommer til å delta, så blir disse blir kun gjennomført for å se at kroppen klarer løpedistansene uten smerter.
Planen:
2.mars Orremila (10km løp) - Kontrollert gjennomføring med noen km oppvarming for å komme over 12km. Her håper jeg å få med min kjære Guppi på sitt andre løp 10 eller 5km. Hvis Guppi løper 10km, så er det hennes tempo vi løper i. Hvis Guppi løper 5km så satser jeg på å holde meg rett under 45 min på 10km løypa.
9.mars Egersund halvmaraton (21.1km løp) - Målet for denne måneden er å gjennomføre en halvmaratondistanse igjen uten smerter, og da er ikke tiden i fokus!
Foruten om dette:
- Jeg håper at foten blir så samarbeidsvillig at jeg kan løpe litt i terreng
- Jeg håper å få syklet litt utendørs med stadig lysere dager i varmere vær :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar