Instagram: @team.ra

lørdag 7. juli 2012

IM Haugesund 70.3 - Mine mål og følg med live!

Ja da er tiden inne for et av sesongens store mål IM Haugesund 70.3 (1.9km svøm - 90km sykkel - 21.1km løp). Den siste tiden har jeg fått god og jevnlig oppfølgning av Sigrun og Steffen fra Sandnes Kiropraktor Klinikk, det har vært nødvendig og det hjelper meg til å stille til start med best mulig forutsetning.
Kristian på Bike Brothers ved Kvadrat har hjulpet meg med finjustering av sykkelen.

Foruten at noe uforutsett skjedde i går, så håper jeg at kroppen takler det og at jeg ikke blir hindret fra å fullføre med stil i morgen. Jeg har i alle fall fått kjempeoppfølging av Angela Kaurin med familie for å reparere "skadene". Får komme tilbake med detaljer senere, nå handler det om hvile og fullføre like hel!

Vider ser dere min opprinnelige plan, og jeg håper det fortsatt lar seg gjøre!

Status:
Svøm
- Etter Challenge Aarhus har jeg svømt jevnt og bra. Her vil jeg si at jeg er i rute.

Sykkel
- Jeg har hatt kun to sykkeløkter (NM tempo 50km og Skudetempoen 41km + 50km gjennom IM Haugesund traseen.) Ikke så mye, men har trengt litt hvile og jeg føler farten er passe bra for tiden.

Løp
- Her har jeg ikke holdt kroppen i gang som ønsket. Etter en solid gjennomføring i Aarhus med ny pers har jeg nesten ikke løpt siden... Jeg prøvde med en intervalløkt en uke etter Aarhus, men det endte opp i en overbelastning i begge leggene... Derfor måtte jeg velge å holde meg borte fra jogg en stund for å forhindre videre utvikling. Jeg kjører en halv intervalløkt før helgen for å vekke beina og teste status. Så får vi se hvordan det holder på søndag. Jeg legger listen høyt, men vil åpne løpingen mest mulig kontrollert sånn at jeg forhåpentligvis klarer å holde trykket gjennom hele halvmaratonetappen. Jeg går for ny pers!

Oppsummert:

Værmessig er eneste utfordringen jeg ser; våt veibane fra 25-55km pga regn. Det ser ut til å bli lite vind, men dette strekket har en del tekniske svinger som ikke er like lette å beregne med våt veibane. Her er det også en del partier med grov asfalt som skaper mye vibrasjon i sykkelen og det tapper krefter.

Jeg har listet opp realistiske mål med små ønskemål i parantes (hvis alt klaffer):
- Svøm, 1.9km <29min (<28min)
- Sykkel, 90km <2t og 29min (<2t og 26min, flott løype, men en del små bakker som gjør at en konstant må jobbe)
- Løp, 21.1km (2 runder à ca 9,5km + start og oppløp) <1t 31min (<1t 30min)
Skiftesonene T1+T2 <6min (5min)

Totaltid <4t35min (<4t29min)
Det blir også mange deltagere fra Stavanger Triathlonklubb!

Har du anledning og ønsker å se hvordan det går med meg og de andre, men ikke kan ta turen til Haugesund?

Da har jeg et håp om at det kommer noen oppdateringer underveis på Ironman LIVE! Coverage, Ironmanhaugesund.com eller FB siden til ironman Haugesund.t: Klikk her!

Lykke til alle kjente som deltar :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar