Instagram: @team.ra

søndag 6. mai 2012

Uke 18 - Oppkjøring OK, nå Tapering!

De siste 5 ukene har gått på skinner, nå er jeg til og med litt foran "revidert" plan. Svømmingen har løsnet og jeg er nesten der jeg var i januar. De siste ukers sykkelkonkurranser har gitt meg gode syklebein. På løping ligger jeg stort sett på "den revidere" planen, altså ca samme nivå som på denne tiden i fjor. Jeg har enda 9 uker på å løfte meg et hakk til her! Nå for tiden er det pakking og Tapering som er på agendaen, for om 6 dager er det Ironman 70.3 - Mallorca :)

Treningen uke 18:
Mandag: Treningsfri (Årets første svømming utendørs 10min i 8.7 grader, mest flyting + 200m svøm)
Tirsdag: Mairittet (72km i lav sone 3)
Onsdag: Jogg (Rolig med tre drag på 1km) + Svømming, Hoveddsett 3x(100-150-200-150-100), 30 sek hvile mellom hvert drag
Torsdag: Treningsfri
Fredag: Svømming (Hovedsett: 40x25 + 5x400)
Lørdag: Lett jogg oppvarming (3km) og Undheimsløpet (10km i høy sone 4)
Søndag: Lett jogg og core-trening

Oppsummering:
Jeg jobber en del på kontor for tiden og da får jeg en lett økt på terrengsykkelen t/r jobb hver ukedag.
Denne uken har det blitt ca 2.5 timer i konkurransetempo av totalt drøye 9.5 timer trening fordelt på (En økt coretrening, svømming 6.5km, jogg 26.5km og sykkel 122.5km).

Neste uke blir det tapering, sol og konkurranse :)

Treningsplanen er: Reisedag med en løpeøkt og montering av sykkel, langtur sykkel i lav sone 2, svømmeøkt og halv intervalløkt jogg, halv intervall sykkel og svøm, kort økt jogg med fartslek, IM 70.3 Mallorca og restitusjonsøkt/pakking.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar