Instagram: @team.ra

søndag 6. mai 2012

Resultater og reportasje fra Undheimsløpet 2012

Jeg var virkelig usikker på om jeg kom til å stille til start under Undheimsløpet (10km) etter å ha sett værmeldingen på forhånd... Enda meg usikker ble jeg da jeg kjørte hjemmefra; Sterk vind, 3 grader og snø/hagl...
Jeg trengte gjennomkjøringen og jeg lar ikke være å stille til start i en planlagt konkurranse uten god grunn!
Vel fremme på Undheim skulle det vise seg at vi ble ganske heldige, vinden var der fortsatt men det var opphold, sol og ca 6 grader. Vinden dro nok ned tidene litt, men en hadde jo også litt fordel av medvind i rundløypa på 5x2km. Løypa var på forhånd ukjent for meg og løpet var ment for å sette en god masjfart litt raskere enn hva som er planlagt halvmaratonfart neste helg, satset på en tid rett under 41min. Rundene på 2km var asfalt, med litt avveksling av et parti på drøye 500m som gikk på grus. Klarte å kotrollere løpet greit med første og siste runde litt raskere enn resten. Kom inn til tiden 41:07 og det er akkurat som forventet. Det ble også en liten uttrekkspremie i dette løpet, en drikkeflaske og 3par sokker :)

Reportasje fra kondis.no: Klikk her!

Komplett resultatliste Undheimsløpet 2012: Klikk her!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar