Instagram: @team.ra

lørdag 28. april 2012

Ganddal duathlon og Siddisløpet 2012

|Konkurransesesongen er i gang.
Torsdag var det den første av 6 treningsduathlon/triathlon i regi av Stavanger Triathlonklubb.
Resultatene fra Ganddal Duathlon 26.04.12: Klikk her!

Bilder fra kvelden tatt av Jan Sæby, Stig Warsla, Guppi og meg selv:

Ganddal duathlon 26. april 2012

Lørdag var det duket for Siddisløpet og selv om jeg hadde moderert målet mitt på forhånd pga den siste tids treningsintensitet, så havnet jeg midt mellom tiden fra i fjor og målet jeg satte før start i dag. En kontrollert og grei gjennomføring. Utrolig kjekt å se så mange fra klubben og så mange med klubbtøy :)
Resultater Siddisløpet 28.12.12: Klikk her!

Guppi tok masse bilder før, under og etter løpet:

Siddisløpet 2012 av Guppi Singh

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar