Instagram: @team.ra

mandag 5. mars 2012

Februar - Rykk tilbake til start

Februar ble en bloggfri måned. Etter en topp helgesamling med Stavanger Triathlonklubb første helgen av februar (det kommer litt fra denne i eget innlegg senere) ble februar en sånn måned. Som det står på Monopolspillet; "Rykk tilbake til start".
Det betyr for meg at jeg 1.mars må begynne på nytt som om det var 1.januar. Jeg begynner på nytt med treningen, men forskjellen nå fra 1.januar er at det nå er to store forskjeller i livet mitt og begge kan vel omtales som et "nytt syn på livet".
Den første er en positiv forandring, har vært planlagt en lengre stund og var planlagt å gi meg 1-2 uker uten trening. Jeg har foretatt en laseroperasjon på øynene mine og jeg ser fortsatt :) Jeg ser også mye bedre enn før og jeg trenger ikke briller lengre :)
Den andre er ikke en positiv forandring og har tatt fra meg noe som aldri kommer tilbake selv om minnene alltid vil være der. Min kjære pappa måtte 27.februar gi tapt etter en lang (over to år) og hard (27 cellegiftkurer++) kamp mot kreft. Nå på slutten fikk vi to og en halv gode og tunge uker sammen før kampen var over og pappa endelig fikk hvile. Hvil i fred kjære pappa, du er dypt savnet!
Jeg har hatt over tre uker sammenhengende uten trening i februar, men aldri om jeg ville prioritert annerledes!
Nå har jeg omsider begynt å røre på meg igjen og får forhåpentligvis prioritert mer tid til trening fremover.
Det er under 10 uker til 1/2 IM Mallorca, så det kan bli litt tungt selv om det kun er en oppkjøringskonkurranse. Jeg må nok også nedjustere målet mitt for Half Challenge Aarhus, men for juli med 1/2 IM Haugesund og NM i langdistanse burde jeg ha mer enn nok tid på meg for kunne gjennomføre på en tilfredstillende måte.

6 kommentarer:

 1. Kondolerer! Uten tvil riktig prioritering av tiden. Lykke til videre!

  SvarSlett
  Svar
  1. Imponerende skitur du har vært på :)
   Bloggen din har også mye spennende lesning, lykke til :)

   Slett
 2. Kondolerer Jan-Morten. I denne sammenhengen er ikke trening viktig! Sesongen blir slik den blir, sesonger kommer det flere av. MEN mye kan også gjøres på 10 kloke uker.

  SvarSlett
 3. Trist å høre om ditt tap! Kondolerer.

  SvarSlett
 4. Tusen takk for omtanke og oppløftende ord. Nå er det bare å se fremover :)

  SvarSlett