Instagram: @team.ra

onsdag 11. januar 2012

Oppsummering 2011 - Hvordan gikk det?

2011 var nok et spennende år med mange nye erfaringer. Jeg har hatt gode samarbeidspartnere i Enjoy Sport (2XU), Sandnes Kriopraktor Klinikk og Stavanger Idrettsklinikk. Jeg er med i en triathlonklubb i vekst, med økt aktivitet og med økt tilbud til medlemmene.

I 2011 har jeg løpt tre halvmaraton (med pers på 1:32:07). Jeg har deltatt i mine første sykkelritt, tre ritt og to temporitt. Jeg gjennomførte Challenge Roth og Norseman for så å følge opp men en tredjeplass under Tripp Trapp Triathlon i og rundt Lysefjorden. I tillegg har det blitt noen mindre løp og trenings triathlon.
Treningsmessig gjorde jeg en topp jobb ut april, etter det er det en del ting å hente for å holde trykket videre og få en optimal oppkjøring mot konkurranser.

Treningsdagboken min for 2011 viser at jeg har logget totalt ca 375 økter med 464,5 timer trening og konkurranse. Økningen fra 2010 ble ca 26% og ikke 50% som "planlagt". Det er kvaliteten som teller og jeg føler at kvalitet og mengde var helt etter planen til og med april. Nå må jeg jobbe for å holde dette i gang minst 2 måneder ekstra dette året og det tror jeg at jeg har en god plan på:)

For 2012 vil jeg bygge videre på det jeg har lært og jeg tror en sesong med halve ironmandistanser (1.9km svøm-90km sykkel-21.1km løp) Vil passe treningsplanen bra og gi meg et solid grunnlag.
Målet er selvsagt å få litt bedre resultater fra treningen, fokuset er kvalitet, men jeg tror at så lenge jeg jobber i offshorerotasjon vil jeg kunne øke treningsmengden ytterligere litt til. Det bringer meg videre mot et mål på ca det jeg hadde fra 2011. Dvs. ca 550 timer (ca1,5 time i snitt hver eneste dag i 2012).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar