Instagram: @team.ra

torsdag 1. desember 2011

Uke 47 - Svømmetest og bedre tider

Jeg har trent bra denne uken foruten at det har vært null jogging. Foten ha fått mye hvile og har blitt gradvis bedre. Kjenner lite nå og det var også bakgrunnen til at jeg og Sigrun fra Sandnes Kiropraktor Klinikk ble enige om at vi avventer noen nøyere undersøkelse/behandling. Men jeg skal også vente en god uke til før jeg skal prøve meg med lett joggebelastning.
Prioritet har vært masse svømming, sykkel og noe styrke/core. Har hatt mange aktiviteter på gang utenom trening også denne uken og da flyr tiden raskt.

Denne ukens trening:
Mandag: Svømming
Tirsdag: Sykkel og styrke/core + Sykkel på kvelden
Onsdag: Svømming
Torsdag: Treningsfri
Fredag: Svømming med 3x300m test (1:26/100m)
Lørdag: Svømming
Søndag: Spinning med Guppi og styrke/core

Oppsummering:
Denne uken har det blitt 10 timer trening fordelt på (Styrke/Core, svømming 12km, og sykkel 88km).

Neste uke:
Sykkel, roing og styrke/core. Satser på noen roligere dager før jeg prøver å belaste foten litt på tredemølle.

Snittfart på mine 3x300m svømmetester i 2011 (pr 100m):
18.mars:         1:31
29.april:          1:29
1.juni:             1:30
14.oktober:    1:30
25.november: 1:26

Jeg har god oppfølgning under svømmingen, både av trener og bedre svømmere. Føler virkelig at flyten begynner å komme på plass. Ser heller ikke bort fra at Power Breathe har hjulpet meg det lille ekstra.
Viser god fremgang nå på høsten og håper jeg klarer å forbedre meg enda litt til og ikke minst holde dette trykket frem mot 2012 sesongen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar