Instagram: @team.ra

søndag 14. august 2011

Uke 32 - Livet etter Norseman

Ja fire hele dager tok jeg meg fri fra trening, så var det bare å komme i gang igjen. Og heldigvis viste det seg at kroppen tålte nesten 14,5 timer med variasjon mye bedre enn drøye 10 timer med høyere intensitet. For veien tilbake denne gangen kontra Roth for en måned siden har vært mye enklere. Mine nye element etter Norseman er kajakk og litt terrengjogg. Hvorfor? En ting er jo at det er varierende og kjekkere, men en annen ting er at det nå er kun 2 uker til årets TTT (Tripp Trapp Triathlon!) Selv om jeg ikke har det beste utgangspunktet i år, så har jeg tenkt å være med, ei heller gi meg før mållinjen er krysset!
Padlingen blir tung og det kan påvirke resten av løpet, men jeg er jo blitt litt vant til tunge dager på jobben :) Og TTT er dessuten en vanvittig flott naturopplevelse som kan anbefales for dere som er ute etter et lite eventyr :) Forresten er kravet for å kalle seg sprek å gjennomføre TTT på under 12 timer, klarer du det? :)

Denne uken har det kun blitt et par små padleturer og jogg i terreng.

Forresten ble helgen toppet søndag med et flott lite arrangement under Ålgård Vannfestival.
Gjesdalbuen Trimtriathlon - Deilig å konkurrere uten pulsklokke igjen og med HØY puls.
Dessverre ble svømmedelen avlyst pga mye vind og dårlige svømmeforhold, dette var nok en klok avgjørelse da alle som tenkte delta sikker ikke er like trygge i vind og tunge bølger. For min del hadde det vært gøy :)
 Første runde løp

  Ut på sykkel En runde etter sykkeletappen 
 Mot mål (de andre på bildet ligger en runde bak)
Vel duathlon ble det og med det sank forhåpningene mine enda noen hakk. Løping utenom terreng er jo ikke helt min greie (selv om det går fremover) og i tillegg er der jo en ganske tung bakke som nå måtte forseres en ekstra gang... 1 runde løp (ca 1km) - Sykkel (ca 12km) - 3 runder løp (ca 3km). Starten ble trang og i tillegg var det nesten rett på bakken, men så det løsnet det litt og resten gikk greit selv om bakken som skulle forseres 3 ganger til etter sykkeletappen ble tyngre og tyngre... Jeg endte opp på 2 plass og er godt fornøyd med det 8 dager etter Norseman :)
Komplett resultatliste kan du finne her: Resultater Gjesdalbuen Trim Triathlon 2011

1. Odd Gaute Andreassen, Gjesdal IL
2. Jan-Morten Ra, STriK
3. Kalle Simm, STriK

5. Stig Magne Loftheim, STriK
20. Eirik Stangeland, STriK

Kalle og Jan-Morten. To håpefulle til å stå på pallen etter å ha ventet i nesten to timer etter målgang, men det var det kun 1.plassen som fikk...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar