Instagram: @team.ra

fredag 26. august 2011

Tripp Trapp Triathlon 2011 - Årets finale?

Jeg har fullført mine to (A)-konkurranser i år, men nå når det kun er en konkurranse igjen så føles det som egentlig er en (B)-konkurranse som en (A). Jeg har kun denne i fokus nå og selv med lite padling, så er jeg i veldig god form og har solid erfaring i løypa. Det er tid for årets siste multisportkonkurranse, og jeg er klar!
Søndag 09:30 går startskuddet for Tripp Trapp Triathlon 2011 og nærmere 170 personer vil sitte spente og klare i kajakkene sine for å ta fatt på 25km padling fra Lysefjordsenteret på Oanes og innover Lysefjorden til Flørli. På Flørli er det å skifte til løpetøy og ta fatt på 4444 trappetrinn i en av Europas lengste tre-trapper. Fra 0 til 740 meter over havet. På toppen av trappene settes kursen over fjell, noe tungt myrterreng og sti i 12km til Vinddalen. I Vinddalen står syklene å venter på en 30km sykkeltur til mål. Etter et raskt skifte er det rett på sykkelsetet med 800m på grus, 6km på smal vei med ferister, noe dårlig asfalt og bratt utforkjøring med skarpe svinger. Til slutt er det fin vei med lite trafikk som tar oss nesten ned til Forsand før vi sykler over Lysefjordbrua og de siste metrene til mål ved Lysefjordsenteret.
En fantastisk tur i fantastisk natur som er hard og været kan gjøre den enda hardere :) Vind kan gjøre både kajakk og sykkelturen tung, regn kan gjøre myra tyngre, bekker er plutselig elver og stiene er blitt til bekker.
Nevnte jeg at jeg sjekker om værmeldingen har endret seg ca. annenhver time?
Er veldig nysjerrig på været selv om det er lite å gjøre med det og det er likt for alle :)

I 2010 klaffet alt, til og med været :)


Mer om Tripp Trapp Triathlon kan dere lese på www.tripp-trapp.no

Filmklipp fra NRK Rogaland fra Tripp Trapp Triathlon i 2006.


Og en inspirasjonsfilm fra TTT :)

2 kommentarer:

  1. Lykke til på søndag :-) Du sier god form? Da tror jeg du tar det.

    SvarSlett
  2. Takk for det, formen er topp. Er bare vanskelig å vite hvordan kroppen reagerer på nesten 2,5 timer i kajakken med ganske høy intensitet og lite grunntrening (i padling). Det er lenge til neste økt, så her er det ikke noe å spare på :)

    SvarSlett