Instagram: @team.ra

mandag 20. juni 2011

Uke 24 - Lette uker, racepace og overskudd

En god uke. Har fått trent jevnt og bra, men ikke så lenge av gangen. Og nettopp derfor samt greit med søvn har jeg foreløpig kanonoverskudd. Med under 3 uker til Challenge Roth er det lett å motivere seg til å stå opp kl 4 om morgenen og trene før jobb. Da er det heller ikke vanskelig å få sove etter et 12 timers skift på jobb :)
Håper jeg klarer å holde dette trykket oppe frem mot Roth. Det blir ikke så lett å få de timene jeg trenger på sykkelsetet mens jeg er på jobb, men grunnlaget er jo lagt, så nå er det viktig å holde beina så klare som mulig.


Siste uke:

Mandag: Langtur jogg inkludert fjelltur
Tirsdag: Jogg
Onsdag: Treningsfri
Torsdag: Brick
Fredag: Intervalljogg
Lørdag: Sykkel
Søndag: Lett jogg og Strikk/Styrke/Core

Oppsummering:
6 treninger på 6 dager - Løping (44km), strikk/styrke/core og sykkel (28km). Til sammen 6,5 timer med trening denne uken.

Neste uke:
Holder fokus på strikk, jogging og brick økter denne uken. Det er nok ikke så mye trening nå fremover som vil gi noen stor effekt mot Roth, det jeg tror er viktig nå er å fokusere på å opprettholde trykket og starte de mentale forberedelsene.
Videre fremover når jeg kommer hjem igjen blir det å komme tilbake i svømmemodus samt terpe litt mer på å ligge i bøyla på temposykkelen, dette har vært fraværende nesten 3 uker når jeg kommer i gang igjen.

2 kommentarer:

  1. Dette høres ut som en god plan mot Roth Jan Morten. Du har alt du trenger av trening i kroppen så da er det bare å få hodet på plass samtidig som at overskuddet bygges gradvis opp. Gleder meg til å følge med på nett. Vi må få satt oss ned en dag og lagt en plan for Norseman også:)

    SvarSlett
  2. Takk for det.
    Ja nå går tiden raskt fremover og Norseman kommer raskt :) Slagplan må vi få lagt, må innrømme at jeg ikke har like god kontroll på opplegget selv denne gangen som under TTT i fjor... Ser frem til en flott dag med god support og heiagjeng :)
    Snakkes snart.

    SvarSlett