Instagram: @team.ra

søndag 5. juni 2011

Ganddal duathlon 31.mai

Endelig passet det for meg å være med på Ganddal trenings triathlon som blir arrangert av Stavanger Triathlon Klubb ca en gang i måneden om sommeren. Det ble dessverre duathlon denne gangen pga. vanntemperaturen.
Kjempeflott arrangement, god deltagelse og godt planlagt i flotte omgivelser.
Jan Sæby og Solveig Gysland Sæby stilte nok en gang opp som vakter i skiftesonen og som tidtagere. I tillegg var Øyvind Egseth med som vakt i skiftesonen, fjesgjenkjenner og grillmester :)
Normalt sett er distansene lang løype(1400m svøm/4km løp - 44km sykkel - 12km løp) og kort løype(700m svøm/4km løp - 22km sykkel - 4km løp). Men her har deltagerne også mulighet til å mikse litt med distansene selv for å prøve seg frem. Men det er viktig at nye setter seg inn i sykkelløypa på forhånd, da det er lett å ta feil en del plasser og det står ikke løypevakter ute i løypa på en treningstriathlon. Sjekk ut http://www.strik.no/ for invitasjon.
For meg ble intensiteten på hele økten temmelig høy, men jeg hadde egentlig ikke noen store problemer pga. det. Kunsten blir å justere ned intensiteten til rett nivå på distansene som er 4x så lange...
Ikke en fordel for meg med duathlon, da jeg føler at jeg stiller litt sterkere på svømming enn på løp, men uansett er jo dette kanongod trening :)
Når jeg ser på pulsen i ettertid, så åpnet jeg nok litt hardt første løperunde, men hadde fin flyt og slet ikke for mye med å holde tempoet til dem rundt meg.
Syklingen gikk veldig bra, selv om jeg måtte vente noen sekunder på kryssende trafikk et par plasser. Ga på litt for å sikre litt luke til de gode løperne som kom bak. Hadde valgt et aggressivt hjulvalg til tross for en del vind, nettopp for treningens del, men dette gikk over all forventning selv med alt for lite trening i bøyla ;)
Ut på løpingen holdt jeg et jevnt tempo første runden av tre, på andre runden roet jeg litt ned for å prøve å fylle etter litt energi og væske (eksperimentere for lengre distanser), økte farten litt igjen siste runden, men kontrollerte mest inn siste delen da det ikke var mulig å hente inn Marius foran og de bak var på betryggende avstand.
I overkant av 10 minutter raskere enn mitt første duathlon i samme løype, 11. mai 2010. Absolutt godkjent :)

Resultatliste Ganddal duathlon:
Klikk på bildet for å forstørre!

Neste arrangement blir 22.juni.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar