Instagram: @team.ra

søndag 5. juni 2011

Bergen-Voss. Fullført! Hvordan gikk det?

Bergen-Voss 2011 er nå historie, og vi har snakket litt om alle minnene de siste to dagene. Utrolig flott gjeng stilte til start lørdag 4.juni klare for 162km sykkel. Vi var 15 stk som stilte til start i Team STriK med en målsetning på 5:15 (Rettelse; to av disse visste at dette ble for tøff ambisjon og lot feltet gå fra tidlig)

En del av gjengen samlet rett før start


Vi gikk veldig strukturert til verks med en moderat åpning sånn at alle 13 som kjørte for 5:15 ble godt varme og var med. Dette passet også fint da det var våt asfalt og til tider lett regn de første 2 timene. I begynnelsen var det også vanskelig å organisere seg godt med så mange i feltet (50-60 startet i hvert felt), dette gikk seg også til etterhvert som noen falt av mens vårt lag ble samlet i front. Vi tok stadig igjen puljer som startet tidligere enn oss, men vi kom oss på nytt raskt frem og fikk tatt over styringen før vi rolig dro fra. Rett rundt andre stigning av de tre store kom vi i en stor klynge der det ble en del uryddig kjøring, derfor passet det veldig bra at vi gjennomførte vårt planlagte stopp på andre matstasjon rett etter andre topp, stoppet ble brukt til drenering samt etterfylling av drikkeflasker, planen var 3-5 minutt, og stoppet ble litt i underkant av 4 minutt. Så var vi samlet en gruppe med oss 13 stk og vi fikk kjørt kjempegodt sammen i flere mil innover langs Hardangerfjorden. Dessverre måtte to som ble plaget av krampe slippe en liten stund før den siste tunge stigningen opp "Skjervet". Opp "Skjervet" ble vi litt splittet, men 8 stk fikk samlet seg på toppen og vi tok fatt på den siste biten med nesten kun nedoverkjøring til Voss.
Vi 8 stk som var samlet kom inn på 5:12:23, 2 stk til rett under målet på 5:14:55, en på 5:17:23 og de to siste som slapp litt før "Skjervet" på ca 5:24:44.
De to som kjørte eget løp fra starten fullførte også. Tiden deres ble på 5:53:20 og 6:40:45.
Ingen uhell, skader eller punkteringer :)
En kanonflott laginnsats og kanonbra resultater av alle :)

Flere bilder at Team STriK: Klikk Her!

Enda flere bilder fra Marathon Photos: Holder på å samle sammen noen bilder av alle under mitt startnummer: 2126


Hele Bergen-Voss resultatlisten: Klikk her!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar