Instagram: @team.ra

søndag 8. mai 2011

Uke 18 - Roligere tider - Jobb og planlegging

Fra torsdag startet jeg på min rolige treningsperiode med en treningsfri dag. Har vært en grei uke med litt mindre trening, men kjenner at jeg har veldig lyst til å heller være med på noen treningskonkurranser hjemme :) Sånn sett, så er det nok fornuftig at jeg må reise på jobb av og til (tvinge kroppen til et lite avbrekk). Er ikke helt fornøyd med mengde søvn, men håper det bedrer seg litt. Det er uansett bedre enn tidligere i vår og vinter.
Prøver å få meg noen flere styrke/core økter mens jeg er her ute, da det nok kommer til å bli litt forfall på den fronten frem til september.

Siste uke:

Mandag: Svømming
Tirsdag: Spinning + Jogg på kvelden
Onsdag: Styrke/Core og lett spinning
Torsdag: Treningsfri
Fredag: Sone 2 langtur (1,5 time på mølle)
Lørdag: Treningsfri
Søndag: Styrke/Core, spinning

Oppsummering:
6 treninger på 5 dager - Styrke/Core, svømming (4km), løping (31km) og sykkel (49km). Tilsammen nesten 8 timer med trening denne uken.

Neste uke:
Kommende helg øker jeg treningen gradvis igjen slik at jeg er godt i gang og kroppen er klar til årets siste harde treningsperiode med en god del treningskonkurranser innimellom før formen skal spisses inn mot konkurransemålene for sesongen :)

Plan for trening og konkurranser neste periode er under utarbeidelse og kommer snart.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar