Instagram: @team.ra

lørdag 5. mars 2011

Personlig revansj! Startnummer og startskudd, men fornuften består :)

Etter mitt sjette halvmaraton sitter jeg med et smil, selv om tiden i dag var den nest dårligste jeg har hatt ;)

Etter mitt forrige mislykkede forsøk på å gjennomføre en rolig halvmaraton i januar, var dette min sjanse til å gjøre noe med det. Poenget er å få en god langturgjennomkjøring i konkurranse det jeg kontrollerer puls og tempo, slik at jeg har rikelig med krefter til overs etter en halvmaraton. Det klarte jeg i dag. Vel, en liten spurt ble lagt inn på slutten for å ta igjen en gruppe med folk foran meg (Måtte jo få ut litt av kreftene jeg hadde til overs;)

Alt lå jo til rette for en strålende dag, solen skinte, litt vind og tørre veier. I tillegg var det en sosial dag der vi hadde god deltagelse fra STriK med to debutanter på halvmaraton. Utrolig kjekt at flere fra samme klubb stilte opp og der de andre 4, foruten meg, stilte opp nesten på sparket, sprekt :)

 (Klare til start: Torstein, Erlend, Kalle, Jan-Morten og Eirik)
Løypetraseen var veldig bra med en del stigning første halvdel til vending, deretter var det jo mest slakt nedover igjen :) 46 deltagere stilte til start og 5 var fra STriK (Over 10% med rask hoderegning).
Fra STriK:
- Erlend Engum,     1:19:54 (Ny pers med god margin)
- Kalle Simm,        1:31:47 (Debutant og kjempetid)
- Jan-Morten Ra,  1:37:41
- Torstein Nesby,  1:40:21
- Eirik Stangeland, 1:59:23 (Debutant og klarte målet på under 2 timer, lengste tur før i dag har vært på 12 km, kjempeprestasjon)

Hele resultatlisten fra Egersund Halvmaraton: Klikk Her!

Omtale fra løpet:
- GTI-Stavanger
- Dalane-Tidene

4 kommentarer:

 1. Det er mye vanskeligere å løpe en rolig konkurranse enn det høres ut som. Jeg hør prøvd det selv men konkurranseinstinket tar fullstendig overhånd med en gang startnummeret er på brystet....

  SvarSlett
 2. Hehe, ja og for ikke glemme startskuddet og en gjeng gaseller som spurter ut fra start på en halvmaraton :)
  Må si at det å kontrollere et løp etter en plan gir en betydelig større mestringsfølelse enn å perse.

  SvarSlett
 3. Bra jobba! Klarte du å holde pulsen nede hele løpet?

  SvarSlett
 4. Takk for det Atle. Ja pulsen kom jo litt opp i bakker selfølgelig, men rett ned på plass når det flatet ut. I tillegg var jo pulsen litt høyere siste kilometeren da jeg hadde 6 stk foran meg som begynte å bli litt slitne :)

  SvarSlett