Instagram: @team.ra

mandag 28. februar 2011

Uke 8 - God start, håper å øke ytterligere!

Treningen har gått litt bedre enn planlagt denne uken. Det gjør godt å komme hjem igjen, samt å kunne fokusere på trening. Til tross for litt sludd under søndagens sykkeltur er det deilig å bo på vestlandet denne tiden av året. Ingen snø i lavlandet og opptil flere + grader ;)

tirsdag 22. februar 2011

Uke 7 - I rute, nå øker vi mengden litt!

Treningsuken har gått etter planen. Helgeøktene ble ikke like bra som sist helg, men bra nok i tillegg til at jeg har fått greit med søvn.

torsdag 17. februar 2011

Egersund halvmaraton

Lørdag 5.mars, 13.00, er det halvmaraton i Egersund. Er det noen som har tenkt å ta turen, eller kunne tenke seg å bli med :)

Har lagt med litt info og kart hvis det kan virke interessant :)
 
Jeg skal prøve å gjennomføre løpet som planlagt på forhånd denne gangen. Målet mitt er å bruke ca 1:40 eller mer hvis jeg må for å holde pulsen under kontroll...

 

mandag 14. februar 2011

Uke 6 - Jobb og lettere treningsperiode

Treningsuken har gått nesten som normalt med litt lettere økter nå som jeg er på plass offshore igjen. Har til tross for litt ekstra jobbing fått greit med søvn, og merker på kroppen at det går mot vår og lysere tider :)
Uken ble avrundet med 1,5t på spinningsykkel lørdag og 1,5t jogg på mølle søndag, begge øktene, i-sone 2.

mandag 7. februar 2011

Uke 5 - Prioritering

Nok en god treningsuke. 1,5 løpeøkt mindre enn planlagt, men den tiden gikk med til å prioritere de tingene som faktisk betyr mer enn triathlon og trening, så det var definitivt verd det :)