Instagram: @team.ra

mandag 31. januar 2011

Uke 4 - Team STriK, halvmaraton og enda mye å lære...

Har hatt nok en flott treningsuke. Et par ting kunne vært enda bedre, men det tar jeg til etteretning...
Det ene er lørdagens halvmaraton som jeg har sagt nok om i eget innlegg... Det andre er det faktum at til tross for at jeg hadde planlagt å ta det med ro under lørdagens halvmaraton, så hadde jeg funnet ut i hodet mitt at jeg måtte ta meg fri fra svømmetreningen på fredagskvelden???
Hva skjer, tenkte jeg 5 min før svømmetreningen skulle starte og det ville tatt meg over halvtimen å komme meg i bassenget. Har jeg planlagt fri i kveld for at jeg skal ha en ROLIG halvmaraton i morgen? For de av dere som har fått med dere hvilken idrett jeg trener for, triathlon, så er det normalt å både svømme, sykle og løpe samme dag (i konkurranse i alle fall). Og her tar jeg meg fri fra svømming dagen før for at jeg skal springe en ROLIG halvmaraton dagen etter??? "Rister på hodet".
Skulle noen oppdage at jeg holdt på å gjøre samme feil igjen uten en bedre unnskyldning, så setter jeg pris på om dere gir meg beskjed om å komme meg på trening :)

Ellers tror jeg alt er bra og uken ble avsluttet med første sykkeltrening ute, en flott sykkeltur med 7 stk fra "Team STriK". Sjekk ut Bloggen vår her!

Siste uke:
Mandag: Svømming
Tirsdag: Spinning og Power/Core + Intervalljogg
Onsdag: Treningsfri
Torsdag: Lett jogg og svømming
Fredag: Fri???
Lørdag: Løp (Halvmaraton)
Søndag: Rolig langtur på sykkel (2timer) med "Team STriK" + Spinning (55min)

Oppsummering:
7 treninger på 5 dager - Styrke/Core, svømming (4,5km), løping (40km) og sykkel (88km). Til sammen ca 11,5 timer med trening denne uken.

Neste uke:
Siste uke med mengdetrening i denne omgang før et par nye uker med litt kortere økter og litt mer intensitet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar