Instagram: @team.ra

lørdag 1. januar 2011

Oppsummering 2010 - Godt nyttår folkens

Vel da var jammen meg nok et år overstått. Hittil mitt beste med tanke på trening, konkurranser og tilfredshet med det jeg holder på med. Selvfølgelig er det andre ting jeg både er veldig fornøyd med og veldig lite fornøyd med fra 2010, men det trenger jeg ikke ta med her.

I 2010 har jeg løpt mitt første halvmaraton (det ble 3 stk totalt), deltatt i min første triathlonkonkurranse (1/2 IM i Østerrike), deltatt i min første fulldistanse triathlon (Bergen Triathlon), satt ny rekord på "Ti på topp" i min hjemkommune Andøya og vunnet Tripp Trapp Triathlon i og rundt Lysefjorden. I tillegg har det blitt noen mindre sprinter og trenings triathlon.

Treningsdagboken min for 2010 viser at jeg har logget totalt ca 320 økter med 368,5 timer trening og konkurranse.

Uansett.
2010 er nå historie og det som er gjort er gjort. Har blitt litt tilbakesatt i julen når det gjelder vekt og trening, men utgangspunktet er uansett mye bedre enn for ett år siden :)
Jeg tror målet mitt for 2011 blir å øke tid i aktivitet med ca50%, da dette ser ut til å være det året jeg får tid og mulighet til det hvis jeg samtidig holder meg frisk og skadefri.
Det skulle bli ca 550 timer (ca1,5 time i snitt hver eneste dag i 2011).
Nå er det på tide å se fremover og gjerne prøve å ta med seg all lærdommen om hva som har fungert og hva som ikke har fungert for å bli enda bedre som triathlet og som medmenneske i tiden fremover.

Velkommen til 2011, et riktig godt nyttår alle sammen og lykke til med det året som alle håper skal bli det beste hittil i deres liv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar