Instagram: @team.ra

søndag 24. oktober 2010

Oppsummering uke 42 - Endelig hjemme, svømming og påmelding til Norseman 2011

Kom meg omsider hjem og har endelig fått tatt inn verdifull søvn. Føler nå at jeg kan holde litt trykk på treningen igjen før jeg roer litt ned på løpingen før 3-sjøers løpet.
Det var tungt å komme tilbake i bassenget etter 3,5 uker uten svømming og en kan trygt si at svømmeformen og teknikken ikke var der den var for nesten en måned siden, men det er bare å gi på sånn at jeg kommer i gang igjen, for jeg vet jo at jeg kan :)
Sist mandag åpnet påmeldingen til Norseman 2011 (Påmelding til lotteriet vel og merke).
Når påmeldingen stengte i dag, var det totalt 777 påmeldte til lotteriet for Norseman 2011 (ca 250 personer får delta). 40 av disse får plass i elitekvoten, xx kvinner er garantert plass og xx utenlandske deltakere er garantert plass i Norseman 2011. Det skulle gi oss andre 6xx deltagere 1xx plasser å kjempe om. Ingen kjempeodds altså, men det er nok rett måte å gjennomføre denne prosessen på for å opprettholde omdømmet og sikkerheten under arrangementet. Og skulle jeg ikke nå opp denne gang, så må jeg bare oppnå bedre resultater til neste år for å komme med under elitekvoten :) I tillegg leverer jeg jo ukentlig trofast inn lottokupong, og de fleste som har prøvd Lotto vet jo at oddsen for å vinne her er betydelig mindre enn å få deltagelse i Norseman :)
31.oktober offentliggjøres det hvem som er trukket ut til elitekvoten og innen 7.november skal den komplette listen over hvem som får delta i 2011 være klar.

Mandag: Styrke + intervalljogg
Tirsdag: Treningsfri
Onsdag: Treningsfri og hjemreise :)
Torsdag: Intervalljogg
Fredag: Svømming
Lørdag: Svømming og Løpetrening - langtur
Søndag: Styrke og sykkel

Oppsummering:
7 treninger på 5 dager - Styrketrening, svømming (6km), løping (34km) og sykkel (25km).
Til sammen ca 9 timer med trening.

Neste uke:
Fokus på svømming, men fortsetter også med løping til og med torsdag. Deretter blir det å holde beina uthvilte, men samtidig raske og klare (nå er det under 2 uker til 3-sjøers løpet).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar