Instagram: @team.ra

fredag 13. august 2010

Testing av Tripp Trapp Triathlon (TTT) løypa


Bilde av Atle under torsdagens sykkeltur fra Vinddalen.
Torsdag kjørte jeg og Atle bilen min opp i Vinddalen og syklet hjem igjen. Første halvdel av turen (30km) var samme løypa som sykkeletappen til TTT 29.august. Atle med terrengsykkel og jeg med temposykkel :) Jeg startet 12.5min etter Atle. Første 6.5km er på dårlig og hullete vei samt BRATT og svingete utforkjøring... Her ble det MYE bremsing og lite effektiv kjøring, jeg tapte over 2 minutter til Atle på denne biten.
Endelig trygt nede på skikkelig vei fikk jeg raskt opp farten, litt forsiktig over 5 fe-rister, men ellers bånn pinne. Endelig grunnen til at jeg ville prøve ruten med temposykkelen 23km med mindre enn 150m stigning og over 250m utforkjøring. Plukka 11 minutter på de siste 23km, men etter god sykling av Atle kom han frem i god tid før meg :)
I dag fredag er det båt inn til Flørli, 4444 trappetrinn på 740 høydemeter og ca 12km terreng over fjellet til Vinddalen det bilen står parkert :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar