Instagram: @team.ra

søndag 15. august 2010

Ålgård triathlon og sommerfølelsen :)


Noen av STriK sine deltagere, flere bilder på min hjemmeside

En fantastisk solfylt helg la rammen for det som skulle bli et gøyalt og spennende sprint triathlon på Ålgård.

Solen tittet frem fra morgenskyene i 10-11 tiden som bestilt og Ålgård vannfestival sin arena begynte å fylles med festivaldeltakere av det spreke slaget. Nemlig dagens triathlon deltakere :)
Dagens sprint skulle i følge arrangørene være 300m svømming, 15km sykling og 3km med løping. Svømmingen var nok ikke stort mer enn 200m og kunne gjerne vært 4-500meter for å fordele grenene litt mer og få litt mer spredning i sykkeletappen og skiftesonen. De andre etappene var muligens også litt kortere uten at jeg har målt den og personlig er jeg glad løpingen ikke var lengre :)
Jeg valgte som en av få av de aktive triathlonutøverne å svømme uten våtdrakt og det gikk greit, men fikk litt vel høy puls når jeg måtte jobbe en del ekstra, nr 6 opp av vannet. Ut på sykkelen fra skiftesonen rotet jeg noe forferdelig og fikk ikke låst skoene til pedalene før jeg stoppet helt opp mens flere dro forbi meg... Tok litt tid å normalisere pulsen på et akseptabelt nivå ettersom det var litt stigning rett ut fra skiftesonen. Fikk etterhvert en jevn fart og endte opp i en gruppe på 5 stykker (5-9 plass) som jeg holdt nesten inn, men måtte samle meg litt på slutten for å være klar til løpingen og kom inn til skiftesonen som nr 9. Skifting gikk greit. Løpingen hadde en drøy stigning i begynnelsen av hver runde (3 runder) noe som fikk pulsen til nye høyder. Ble hentet inn på siste runde, men fikk også hentet to stk i spurten inn mot mål. Ingen topp-plasserning altså, men et kjekt løp i et fantastisk vær. Noe manuelt tidtagningssystem gjør at listene ikke er klare enda, men tror jeg ble blant topp ti hvis de i det hele tatt registrerte at jeg kom i mål :) Skal legge ut resultatlisten når den kommer...
Redigert 16.aug 16.44: Resultatlisten er lagt ut den, men tok meg frihet til å endre navnet mitt i listen til Ra og ikke Ravndal som det opprinnelig stod... Har også markert STriK'ere med grønt i resultatlisten.
Fra Stavanger Triathlonklubb var det god deltagelse. 1.plass Sven, 3.plass Alfred. Det ble også 1.plass i kvinneklassen til Siv Hilde Houmb :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar