Instagram: @team.ra

fredag 13. august 2010

4444 - Høy puls i FlørliFlørli før starten på 4444 trappetrinn :)

Dagen i dag var nydelig. Hadde planlagt litt sen start da jeg valgte å stole på værmeldingen, og gjett hva, det funket... Høljeregn på formiddagen og nydelig solskinn med ca 22 grader i skyggen etter klokken 12 :)
Alt klaffet fint, hurtigbåten innover Lysefjorden var i rute og kostet under halvparten av hva jeg hadde trodd på forhånd. En fin start altså :)
Turen opp trappene var tung som forventet, men det er utrolig spennende å regulere pulsen opp mot grensen i ca 40 minutter 740 høydemeter nesten rett opp.
Vel oppe på toppen var det bare å roe pulsen litt og ta fatt på turen over heia mot bilen som ble kjørt opp i går. Holdt et greit jevnt tempo hele veien (12km i terreng), så har muligens litt mer på lager her. TTT om to uker inneholder jo ca 2.5 timer med padling før og 3 mil sykling etter, så er ikke sikkert det er fullt så mye å gå på uansett...
Uansett kjente jeg meg fort igjen i terrenget fra tidligere år og turen ble gjennomført mer eller mindre akkurat etter planen. Bilen stod trygt å ventet på meg og nøkkelen hadde jeg jammen også husket :)
Nå får jeg ta meg litt hvile i morgen før supersprint på Ålgård søndag. Dette har sikkert ikke vært en optimal oppladning, så søndag blir bare nok en treningsøkt der vi skal ha det skikkelig gøy, forhåpentligvis i solskinn hvis værmeldingen fortsatt er å stole på :) TTT 29.august som gjelder denne gangen :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar