Instagram: @team.ra

fredag 9. juli 2010

Dagene etter Bergen Triathlon og rekordforsøk...

Det tok litt tid for kroppen å komme seg i normal gjenge igjen etter Bergen Triathlon, eller det vil si, det er den forøvrig ikke enda heller...
Jeg var i overraskende god form i beina allerede et par dager etter konkurransen, og muskulært var jeg stort sett fri for stølhet. Selvfølgelig er mye muskulatur brutt ned og det vil ta litt tid å komme tilbake i god form igjen. Det jeg har slitt mest med etter Bergen Triathlon er pusten. Merker at jeg raskt blir veldig kortpustet når jeg f.eks. skal jogge og sliter litt med de lange tunge dragene når jeg er i aktivitet.

Etter Bergen Triathlon ble det å kjøre hjem til Sandnes, pakke ut og gå over utstyr, for så å pakke litt av utstyret for en to-ukers ferie på Andøya i Nordland (Kommunen jeg vokste opp i). Var kanskje litt kjepphøy når jeg valgte å pakke med meg svømme-våtdrakten min, det fristet uansett aldri i løpet av de to ukene å kjenne på vanntemperaturen...
Pakket i alle fall med meg sykkelutstyr og terrengskoene mine da jeg har tilgang til landeveissykkel der oppe og det definitivt beste av øya oppleves med rette, flate og lite traffikerte veier samt til fots i flott natur med fantastiske utsikter til sjø, fjell og natur. Forbeholdet her er selvfølgelig været da denne øya er godt kjent for vinden og i tillegg alt for ofte en noe ustabil værtype...
Litt av baktanken med terrengskoene var jo om jeg fikk anledning, så skulle jeg gjøre et forsøk på å ta tilbake tittelen som rekordholder i å bestige 10 forhåndsbestemte fjelltopper i Andøy kommune på kortest mulig tid (10 på topp). Og hvis jeg ikke ble i god nok form til dette, så skulle jeg i alle fall få trent litt i fjellet med tanke på høstens Tripp Trapp Triathlon (forøvrig med ny påmeldingsrekord).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar