Instagram: @team.ra

tirsdag 27. juli 2010

Dagdrømming går over til reelle planer...

Etter en og en halv uke med dagdrømming var allerede et av neste års største mål en reell plan...

I løpet av juni og juli har jeg fulgt litt med i Ironman og Ironman distanser rundt om i Europa for å finne noe jeg kunne tenke meg å ha som mål til neste år. Til min store forskrekkelse ble den ene Ironmankonkurransen etter den andre fullbooket for neste år allerede rett etter at årets konkurranse var ferdig.

Jeg måtte utvide horisonten min enda litt til for å finne flere konkurranser...

En annen arrangør enn Ironman som har en del arrangementer i Europa er Challenge Family. De har mange års erfaring og etter å ha lest litt om dem og race reports fra utøvere virker det som at dette ikke trenger å være et dumt valg.
Kom over konkurransen Challenge Roth i Tyskland, årets løp ble gjennomført 18.juli og jeg fulgte litt med "live" oppdateringen på nettet. Ser ut som en fin rask løype og hadde passet meg fint å teste meg i en rask løype etter den tunge dagen i Bergen Triathlon i år :)
Det ble satt ny verdensrekord i Ironmandistanse for kvinner under årets konkurranse i Roth med mange deltagere under 10 timer, i tillegg er også verdensrekorden for herrer satt i Roth ved en tidligere anledning.

Offisiell startdato for påmelding til Challenge Roth var satt til 26.juli 2010.

Og...

Jeg er påmeldt til Challenge Roth 10.juli 2011 :)

Nå er det bare å trene og håpe at helse og alt annet klaffer :)

PS! Half Challenge i Barcelona 29.mai 2011 kan fort bli en reell plan for oppkjøring til fulldistanse i Roth :)

1 kommentar:

  1. Jeg håper å få til half challenge Barcelona om alt klaffer og det fortsatt er plasser igjen:) Det hadde vært gøy med en Barcelonatur på vårparten:)

    SvarSlett