Instagram: @team.ra

fredag 9. juli 2010

Andre uke på Andøya

Den andre uken startet bedre værmessig (i forhold til den første) og jeg fikk Guppi med på et par fjellturer. Dette fungerte fint, men jeg slet fortsatt med pusten i oppoverbakkene.
Det nærmet seg siste helg og jeg hadde litt lyst til å prøve meg på ”10 på topp” og etter å ha sett en positiv værmelding, bestemte jeg meg for at jeg skulle ta en prøvetur på to fjelltopper på fredag og gjøre et forsøk på søndag eller mandag alt etter hvilket vær det ble meldt lørdag. Fredagen kom og prøveturen ble utsatt på ubestemt tid da jeg våknet opp med smerter i nedre del av korsryggen og det gikk ikke bort i løpet av dagen heller. (Dette er nok mest sannsynlig en bivirkning av den siste tids prosjekter i hjemmet som har krevd en del uvante og tunge løft, det begynner jo å bli en stund siden jeg drev med kun styrketrening :)). Dagen ble heller brukt sammen med familien og kvelden med venner, og det er jo et godt alternativ da dette er hovengrunnen til at vi tar FERIEN opp til Andøya...
Lørdag kom, været var nydelig og jeg var ikke så mye bedre i ryggen, men bestemte meg for å prøve en fjelltopp likevel mens Guppi tok en sykkeltur.
Tok fatt på terrenget i en noe humoristisk stil, heldigvis litt flatt til å begynne med. Gikk på i greit tempo og etter hvert som kroppen ble varm kjente jeg ikke så mye til ryggen, det var fortsatt litt som hang igjen på pusten men dette var også betraktelig bedre.

På kvelden hadde vi en stor samling med slekt og nærmeste familie, utrolig greit da det sjelden blir anledning til å besøke alle. I løpet av kvelden drev mine tanker stadig innom ”10 på topp” (Det er stadig et samtaletema som kommer opp da jeg gjerne er en del og springer på fjellet når jeg er på besøk i nord)... Jeg ville ikke si noe bestemt om mine ønsker/planer angående ”10 på topp”, for det kunne jo hende at ryggen slo seg vrang...
Når kvelden kom og alle hadde gått hjem, sjekket jeg værmeldingen en siste gang for å ta en avgjørelse, og YR.no viste litt bedre vær søndag enn på mandag så da var det like greit å bli ferdig med det... At jeg skulle prøve var jeg ikke lenger i tvil om, jeg hadde jo tross alt dratt meg gjennom en 12,5 timer Ironman distanse to uker tidligere, og for å sette ny rekord måtte jeg fullføre fjelltoppene på samme tid som i Bergen eller raskere, det burde jeg jo klare (Jeg er jo tross alt en Ironman)...
Så kvelden ble avsluttet litt planlegging og pakking til neste dag. Ja ble gjerne en noe lang kveld som det ofte blir her på denne tiden av året, men det merkes jo ikke så lett med sol hele døgnet... Startet derfor ikke før 09:47 søndag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar