Instagram: @team.ra

torsdag 17. juni 2010

På plass i Bergen

Da var jeg trygt på plass i Bergen sammen med min mor og min kone.
Alt er så og si klart for en tung (vindfull), men fin dag på lørdag :)
Kom meg hjem onsdag tross vekterstreik og tekniske problemer på helikopter. Jeg rakk en liten svømmetur i Lutsivannet kl 21 om kvelden, 16 grader i vannet.
Bergen Triathlon har tatt endelig avgjørelse om å bruke alternativ svømmearena, en innsjø på Tveit der det blir to runder x 1900m svømming, da det rett og slett er for kaldt i havet med fattige 10,8 grader tirsdag 15.juni. Alternativ innsjø, som nå blir primær, holdt akseptable 15,5 grader samme dag :)
I morgen blir det sightseeing langs løypa på Askøy og pre-race møte i Bergen.
I skrivende stund er det drøye 32 timer igjen til start :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar