Instagram: @team.ra

tirsdag 29. juni 2010

Bergen Triathlon 2010 - Part 4

Competition day – Løping (4 runder à 10.5 km):
Det var tungt å bevege beina etter den sykkelturen, men jeg var fast bestemt på å gi det et forsøk om jeg så måtte gå hele veien...
Vel, det ble heldigvis ikke gåing hele veien. Det begynte tungt og i begynnelsen ble det ikke så lenge jogg i gangen da jeg slet med ”sting” i lyske og i siden på magen (Kan ikke huske å ha opplevd ”sting” siden jeg var med på utendørs friidrettsdag når jeg gikk på barneskolen...) Fant en stein med litt skarpe kanter som jeg klemte hardt over med hånden hver gang jeg fikk vondt i siden for å overdøve løpesmertene (Et gammelt ”kjerringråd” som jeg lærte den gangen på barneskolen...). ”Stingene” gav seg etter 6-7km og etter dette gikk det forholdsvis jevnt og greit til ca 23 km, nå begynte beina virkelig å bli stokk stive. Det ble mye gåing, spesielt i oppoverbakker den tredje runden og det føltes virkelig ut som at jeg kom til å måtte gå fjerde og siste runde og nå hadde jeg i alle fall troen på at jeg skulle klare å fullføre selv om jeg måtte gå. Etter en km ut i siste runde, ca 33 km ut i løpeetappen, fant jeg et annet løpesteg som ikke gjorde alt for vondt og jeg klarte endelig å få fremdrift igjen uten å måtte ta gåpauser :) Dette holdt helt inn og jeg klarte å ta igjen et par av dem som løp forbi meg på tredje runden. Det ble til og med nesten spurt de siste 200 metrene. Oi for en god følelse det var å komme i mål og være ferdig med 3.8km svømming + 180km sykling + 42.2km”løping”.
Var klar over at det skulle bli litt kupert under løpeetappen, men var ikke forberedt på at det skulle bli så tunge bakker og de ble ikke stort bedre etter hvert som tiden gikk... Totalt målte Polarklokken min ca 760 høydemeter på løpeetappen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar