Instagram: @team.ra

tirsdag 29. juni 2010

Bergen Triathlon 2010 - Part 1

Oppkjøring og forberedelser:
Hadde en god gjennomkjøring med halvdistanse i Østerrike 20 dager før Bergen Triathlon, noe som skulle være grei oppkjøring for å ha kroppen klar til fulldistanse.
Er kanskje til tider litt for flink til å planlegge, da det ikke ble mye hvile etter Østerrike og før Bergen.
Etter Østerrike var det hjemreise dagen etter (mandag), tirsdag var det klargjøring til Bergen, et møte, pakking og avreise til Kr. Sund på kvelden. Deretter ble det to uker offshore, med lange skift og lite trening/vedlikehold. Kom hjem noen timer senere enn planlagt onsdag to uker senere (2,5 døgn til start i Bergen Triathlon), men valgte likevel å ta en kort svømmeøkt kl ni om kvelden da det var 17,5 døgn siden jeg var i vannet sist. Dette føler jeg må til for å aktivisere armene/overkroppen før en konkurranse og i tillegg venne meg til det kjølige vannet i nord :)
Torsdag formiddag var det bare å fylle bilen med alt utstyret som skal til og sette kursen mot Bergen med en kort sykkeløkt underveis.
Fredag var det kjøretur til Askøy for gjennomgang av løypene, samt en kort intervalljogg for å gjøre beina klare til neste dag. På kvelden var det Pre-Race møte i Bergen sentrum her møtte jeg Rune Grytnes som også stilte som deltager fra Stavanger Triathlon Klubb. Etterpå ble det pasta på Deli de Deluca, før en siste sjekk av utstyret og noen timer på øyet.
På konkurransedagen sto vi opp kl 03.45 for å gjøre oss klare til avreise og kjøre til Askøy for registrering (bli tegnet på med sprit-tusj) i T2, legge fra seg løpe utstyret og komme seg av gårde til svømmestart og T1. Turen til svømmestarten ble noe lengre enn den normalt skulle vært, da svømmearena måtte flyttes til alternativ innsjø på grunn av at vanntemperaturen i sjøen kun var 10-11 grader. Temperaturen i innsjøen var ca 15-16 grader. Noe som gjorde opplevelsen litt mer behagelig :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar