Instagram: @team.ra

søndag 16. mai 2010

En innholdsrik uke med de siste testene før det virkelig gjelder.

Uke 19
6 km svømming, 114 km sykkel og 46 km løp fordelt på ca 12 timer med trening/konkurranser er en kort oppsummering av uken.
Det her ikke vært så store mengder trening men høy intensitet denne uken pga Ganddal duathlon, tirsdag, og NM i halvmaraton på Sola, lørdag.
Begge konkurransene ble gjennomført i topp vær og flott Jærsk natur.
Tirsdagens Duathlon var spennende og endelig fikk jeg testet ut skiftesonen på ordentlig, og ja her har jeg mye å hente hvis jeg klarer og organisere meg litt bedre (ble litt mye rot). Klarte å holde et greit jevnt tempo gjennom hele løypa (til meg og være) både på løpe og sykkeletappen. Takk til Alfred og Petter som har organisert en enkel og spennende treningskonkurranse. Resultater - Klikk her!
Lørdagens halvmaraton var vel ikke akkurat noe jeg gledet meg til, delvis siden jeg hadde litt småstive bein etter tirsdagens duathlon og delvis fra litt dårlige minner fra min første halvmaraton på Solastranen i januar med bitende kald og sterk kuling i motvind halve løpet og beina mine som stivnet totalt etter rundt 15 km, altså kun 6 km igjen, endte opp med en slutt tid på 1.48.12... Men visste jo at treningsgrunnlaget ikke var helt på topp i januar og at dette er en god gjennomkjøring før min halve Ironman utenfor Wien 30 mai.
Løperne hadde et høyt nivå (det var jo tross alt NM) og jeg hadde bestemt meg for å ikke blir for revet med i starten da jeg visste at det var så mange sterke løpere i feltet. Ble kanskje en fart litt foran skjema de første 5 km, men følte ikke at jeg presset meg unormalt mye av den grunn, fant etter hvert marsjfarten min rundt 4 min og 30 sek pr km med noe høyere km tid der det var litt stigning. Slutt tiden min ble til 1.36.17, altså nesten 12 minutter bedre enn nøyaktig 4 måneder tidligere. Andre resultater - Klikk her! Selv om tiden i seg selv ikke er eksepsjonelt god, så er jeg godt fornøyd med at jeg har hevet listen så mye de siste månedene. Løp på asfalt/rett frem er langt fra min sterke side...

1 kommentar:

  1. Bilder Ganddal duathlon:
    http://temp175njg74p7c0a.blogspot.com/

    SvarSlett